Најновије

НОВА, ГНУСНА ПОРУКА У ЗАГРЕБУ: Уче се усташтву од малих ногу, болесна оптерећеност мржњом према Србима (ФОТО)

Пошто је протеклих дана Српско народно веће открило две гнусне поруке упућене Србима, једну на транспаренту, другу у загребачком кварту Боровју, откривена је и трећа порука.

Хрвати (Фото: osrh.hr)

Она се налази у Светој Клари у Чавоглавској улици код дечјег вртића. На зиду је нацртано дрво на којем су обешени људи и уз то пише "Serbian family tree" (српско породично стабло).

Како је рекла Мирјана Шагар Мушкиња, то је сликала јуче поподне, али је уочила још 10. маја. Ужаснута је том поруком која се налази тик уз дечје игралиште.

"Какви узори, таква младост"

Јутрос је то такође објавило и Српско народно веће на свом Твитер профилу. Ово је од четвртка трећа откривена порука Србима у Загребу.

Прво су у четвртак Бед блу бојси окачили транспарент на ком је писало "Је*аћемо српске жене и децу". Све је објављено у петак, а јуче су шесторица младића приведена и против њих ће бити поднесена кривична пријава. Ради се о младићима старима од 19 до 22 године, а један од њих, 21-годишњак, израдио је тај транспарент, пише Индекс.

Синоћ је Српско народно веће на свом Твитер профилу објавило још једну слику из Загреба на којој се види претећа порука Србима.

- У Вуковару хрватском граду, многи четници су оставили браду. Све ћемо вам прсте сломити, а не само три. Убиј Србина - пише на зиду уз зграду у загребачком кварту Боровју.

Полиција је започела криминалистичку истрагу у овом случају.

Руски гeнерал који је бранио српско Косово, прича за домаће медије! Више о томе ОВДЕ!

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА