Најновије

"ВУЧИЋЕВ НАПРЕДНИ ХОТЛАЈН": Грађани пазите се, ако видите да вас ови бројеви зову, очекујте следеће... (ВИДЕО)

У предизборној кампањи странке се служе свакаквим средствима, а Српска напредна странка поново је отишла корак даље, па су приликом позива грађанима, оператери пуштали глас лидера странке Александра Вучића.

Илустрација (Фото: Pixabay)

Шта у својој снимљеној поруци поручује председник, можете послушати:

Већина грађана је ово схватила врло увредљиво, чак до граница узнемиравања, што се може закључити по коментарима на друштвеним мрежама.

0117940000, 01116830600 су једни од бројева иза којих се крије добро познати глас, који ће вам рећи. “Поштовани, избори који су пред нама прилика су да наставимо да чинимо велике ствари за Србију. Да покажемо да Србија може да настави путем јаке економије, угледа у свету, напретка и стабилности. Молим вас да свом снагом урадите све што можете да ову поруку пренесете својим пријатељима и поведете их са вама на гласање. Ваша подршка потребнија нам је него икада. За нашу децу, за све нас.”

Питања која се постављају после овога су одакле СНС-у наши бројеви телефона и на шта су све спремни само да се додворе грађанима за глас, пошто Ваша приватност њима не значи ништа.

Погледајте ОВДЕ снимак напредњачког затирања Србије!

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА