Најновије

Тачи отказао обраћање јавности о оптужници Хага!

Председник окупиране српске покрајине Хашим Тачи отказао је своје обраћање јавности поводом предлога оптужнице Хага против њега, а због ратних злочина, преноси Косово онлајн.

Хашим Тачи (Фото: president-ksgov.net)

Тачи ће се обратити сутра по први пут после информације да је против њега Специјално тужилаштво у Хагу подигло оптужницу за ратне злочине, због чега се вратио из Вашингтона где је требало да присуствује састанку у Белој кући са Ричардом Гренелом и представницима званичног Београда.

„Јавно обраћање председника (тзв.) Републике Косово Хашима Тачија, које је најављено за данас, помера се за сутра у 20 часова”, саопштено је из Тачијеве канцеларије за информисање.

Председник лажне државе се претходних дана није оглашавао, осим што је на свом Фејсбук налогу поставио грб ОВК и поруку да историју Косова нико неће моћи да преправља.

После објављене оптужнице против Тачија и лидера Демократске партије Косова Кадрија Весељија дошло је до правог политичког потреса у Приштини, јер се после дуго времена очекивао наставак дијалога Србије и лажне државе.

Новак Ђоковић послао јуначку поруку Србима за Видовдан! Више о томе ОВДЕ!

 

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА