Најновије

ИКОДИНОВИЋ: Водећи људи из власти непрекидно лажу

Данило Икодиновић, прослављени српски ватерполиста, који је са пријатељима из националног тима толико среће донео Србији, и сада, ван базена, показује колико му је стало до нашег народа.

Данило Икодиновић (Фото: Јутјуб)

У времену када се Србија „дави“ у проблемима, када сузавац пуни очи напаћеног народа и покушава да угуши слободу изражавања, Икодиновић јасно, без устезања, показује револт због начина који актуелни српски режим, на челу са Александром Вучићем, (не)влада тренутном ситуацијом, омаловажавајући „обичног“ човека до граница пуцања.

Шта вас је навело на револт?

“Навело ме је стање у држави, свеопшта несигурност пре свега, сиромаштво, апатија која се осећа на сваком кораку”, каже Икодиновић.

Какве су биле реакције после објава на Твитеру, да ли је више оних који вас хвале или оних што вас питају шта вам је све то требало?

“70:30 у корист оних који хвале. На сву срећу, срећу нашу као народа“, не дозвољава Икодиновић да га напусти оптимизам, ма колико била тешка ситуација.

Како гледате и на једне и на друге реакције?

“Гледам подједнако, свако има право на своје мишљење. Наравно, много ми је ближе критичко мишљење према целој ситуацији у држави.”

Шта вам највише и конкретно смета?

“Као што рекох, свеопшта несигурност у било шта у држави, у непрекидне лажи водећих људи из власти, сиромаштво које влада, односно огромна разлика између 5 одсто богатих и 70-80 одсто сиромашних и то се све више продубљује…“

Да ли сте разочарани слабим одзивом познатих наших спортиста, да ли сте очекивали да се можда још неко огласи?

“Не очекујем одавно ништа ни од кога. Свако ради по свом нахођењу.“

Да ли се на можда плашите “одмазде” на неки начин, на спортском или било ком другом плану?

“Не плашим се ничега. У једном моменту јесам био забринут за рад мог угоститељског објекта, али сам схватио да поштен човек нема чега да се плаши“, завршио је Икодиновић.

"Вучић мутирао од комунисте у националисту и сада се претвара да је демократа." Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Нова

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА