Најновије

ВЛАСТ БРУТАЛНО ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЛА ПАНДЕМИЈУ: "За пораст оболелих криви политичари, највише Вучић"

Власт је брутално злоупотребљавала пандемију, Вучић је користио медије, читаву машинерију која је огромна до те мере је злоупотребио и кад је требало да почне предизборна кампања, одједном Кризни штаб одлази на одмор, сви добијамо информације да је ситуација релаксирана. Сви до једног политичара су одговорни и криви, а пре свих је то Александар Вучић и ту нема дилеме - изјавила је активисткиња за људска права Аида Ћоровић.

За пораст оболелих криви политичари, највише Вучић (Фото: pixabay. com/ Правда)

На питање колико је власт инситирањем да се избори десе у доба пандемије крива за нова жаришта и пораст оболелих, Ћоровић је рекла да је "Сенада Јашаревић за њу херој јучерашњег дана".

- Ја не могу као грађанка да будем одговорна, чак ни инфектолози не знају о овом вирусу. Кажу како им је непознаница. Уместо да нам стално говоре да је вирус непознаница, не, они се распусте, оду на одмор и дају нам знак да је криза прошла. Обичан грађанин било које земље није био дужан да зна било шта о неком вирусу. Ја ћу прочитати и ван тога што ми каже Кризни штаб - рекла је Ћоровић у емисији Пресинг на ТВ Н1.

Казала је и да се сада догодио најгори сценарио, а то је да грађани више никоме не верују.

- Без обзира што је ова власт коју доживљавам као своје непријатеље, имала сам колико-толико уверење да ће струка ипак се држати струке. На жалост, десило се то да су ти лекари, стручњаци употребљени као отирачи за ципеле једног човека који је решио да буде у кампањи, носио респираторе, све што је он радио једна је фарса, једна мимикрија, патолошка прича и нажалост, један број врсних стручњака је пристао да буде део тог игроказа и то је срамота - нагласила је Ћоровић.

Истакла је и да је сигурна да ће бити нових жаришта у Србији и да ће то бити због избора.

Она је упутила молбу лекарима и свим медицинским радницима.

- Не радите најкрвавији посао који људско биће може да ради да би вас неко шутирао. Молим све здравствене раднике да кажу доста, јер су они изложени. Зато молим све медицинске раднике да кажу доста јер су чувари наших живота - навела је Ћоровић.

У Београду неповољно, сви смо можда заражени. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА