Најновије

НЕСТОРОВИЋ: Све ми је допи*дело, ово је лудило

Ту сам, у Обреновцу, мало се одмарам, а по подне радим. Допи*дело ово све, већ је постало лудило.

Несторовић (Фото: Јутјуб)

Ово су прве речи проф. др Бранимира Несторовића од 5. јула и гостовања на телевизији, после ког као да је у земљу пропао и забринуо српску јавност, навикнуту на његове готово свакодневне коментаре ситуације са корона вирусом.

Биле су то прве речи после више од две недеље, али и једине. То је било све што је рекао новинарској екипи на капији породичне куће у Обреновцу.

О др Несторовићу у Обреновцу људи имају само речи хвале. Сви до једног су се сложили да је доктор увек био вољан да поразговара са сваким кога сретне, да је као лекар помогао деци многих суграђана и да је у време коронапошасти његова реч звучала умирујуће и била добродошла у сваком тренутку.

Несторовићев први комшија, који се представио као Рафаиловић, каже да га у последње време виђа стално, као и то да му је увек задовољство да "протури" коју са човеком поред ког је одрастао.

"Сви се питају где је, а ми знамо и ћутимо. У доба короне највише њему верујем. Одрасли смо заједно, сви ту, на чаршији, то је један велики господин, узоран грађанин и добар човек, драг комшија. Недељом стално иде на пијац, свакога дана у оближњу продавницу и понаша се као и сваки други обичан човек", наводи Рафаиловић.

Комшије кажу да у оближњој радњи купује воће и поврће, често га окруже жене и питају свашта, а он стрпљиво разговара, а понекад и посаветује.

"Ћути, пиј смедеревку", уме понекад да се нашали др Бранимир, тврди његов познаник.

Стање у здравству катастрофално. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Српски Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА