Најновије

"НИЈЕ КОРОНА МУХА": Угљанин помахнитао: Можда су у сваку стоту маску ставили вирус или бојни отров!

Лидер Странке демократске акције Сулејман Угљанин говорио је на конференцији за медије о епидемији короне и борби против вируса, а посебан осврт дао је на коришћење маски. Угљанин је изнео теорију завере да маске не штите, већ да се с њиховом појавом и вирус раширио, па да је могуће да у сваку стоту неко убацује вирус или неки други бојни отров?!

Сулејман Угљанин (Фото: Јутјуб)

- Набили су људима маске на лице, а ником нису рекли које су маске квалитетне, које су корисне, а које штетне, како и колико се дуго могу користити, колико удаљене или приљубљене за уста. Није вирус муха па да се маском спречи. Вирус је део ваздуха, он је невидљив – почео је Угљанин.

Додао је и да је вирус дошао из Кине и да код нас „није био велики степен“.

- Тек када су почеле маске да се користе повећао се број смртности. А зашто? Можда је неко у тим маскама, на сваку стоту ставио мало вируса или неког бојног отрова и направио нам проблем овде - казао је Угљанин.

Угљанин је рекао да не верује ни Влади ни кризним штабовима, јер “немају доказ за оно што су рекли”.

- Нисмо ми робови. Ми школовани људи који имамо опште и медицинско знање. Ја имам бар 20 питања везаних за маску да бих је ставио на уста. Нећу ништа на своја уста што може да угрози мој живот и да смањи вентилацију плућа. Ко је тај ко мени може да нареди да ставим маску – упитао је љутито Угљанин.

Онда је додао да не би био проблем да се максе носе на ногама.

- Кад би то било стави на ногу, на ципелу, на колено, не би било проблема. Али на уста, хеј људи моји, стављамо маску на уста. Направили су од људи будале – закључио је Угљанин.

Прочитајте ОВДЕ   шта су то Амери послали Приштини.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА