Најновије

ВУЧИЋ: Победите на изборима, не претите!

Победите на изборима, немојте стално да претите пушкама и вешалима и да говорите да то режим изазива, поручио је председник Србије Александар Вучић поводом нових претњи дела опозиције да ће насиљем и протестима преузимати власт.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

"Нека људи чују да ћете ви да бијете посланике и освајате власт на улици. То је као мала деца, осим што некада направе велику штету", оценио је Вучић у Стремској Митровици на питање новинара о новим претњама Срђана Нога и некаквог Покрета уједињених фантома, који каже да председник може да буде тренер само у Забели.

"Све је то аутопројекција, зна где му је место па трази неког другог", каже Вучић и додаје да нико озбиљан не рачуна да неко такав може да уђе у скупштину, али и да држава у таквом случају мора да реагује.

Гојковић: Напади на демократски изражену вољу грађана

Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да се доласком испред парламента са пејнт - бол пушком у рукама и најавом насиља јасно се показује да су они који ни до сада нису презали од бруталног насиља озбиљни у намери да за рачун разних инспиратора континуирано раде на дестабилизацији Србије.

"Упорни напади на Народну скупштину и насиље које смо недавно гледали, као и ове последње најаве да ће се те сцене понављати, јесте напад на демократски изражену вољу грађана Србије. Неки никако да схвате да им је за долазак на власт потребна подршка грађана Србије, а не палице, каменице и пушке", навела је Гојковић у саопштењу.

Она додаје да нико не може насиљем, хаосом и дивљањем мењати демократски изражену вољу грађана Србије.

"Нека се не заваравају разни креатори оваквих планова да ће било кога у Србији уплашити и да ће наша земља устукнути пред насиљем и фашистичким методама деловања", поручила је Гојковић.

Она је грађанима, који су, како наводи, забринути због сцена које су гледали и најавама насиља, да је Србија озбиљна држава, која неће дозволити разним узурпаторима да угрожавају легитимно изабране институције и да ће знати да одговори на све изазове.

Бивши члан Двери и посланик у последњем сазиву парламента Срђан Ного синоћ је испред згаде парламента пуцао из пушке за пејнт-бол.

Прочитајте ОВДЕ   у чему је то још Вучић стручан.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА