Најновије

ПРЕТУЖНО! Наша фолк дива (63) умрла у старачком дому! Готово сама и напуштена годинама је патила због овога!

Фолк дива Вера Ивковић преминула је 2012. године у старачком дому, готово сама и напуштена од свих. 

Вера Ивковић (Фото: Јутјуб)

Вера је преминула у дому за стара лица у Руми у 63. години живота. Они који су је познавали кажу да није могла да преболи губитак кћерке Маје, која је од неизлечиве болести умрла у 27. години. Смрт супруга била је само кап у препуној чаши. Убрзо се и сама разболела. Вера је 2006. године доживела мождани удар, да би већ 2007. била смештена у геронтолошки центар "Срем" у Руми.

- За моју породицу је то ружан период. Маја је боловала од лупуса. За њу нисам био толико везан јер је због болести нисам често виђао. Више сам био везан за бабу и деду, по ком сам и добио име. Он је први умро, а после њега и Маја. Њена смрт је свима тешко пала, али је баки било најтеже. Због тога се разболела, а после неколико година и она је преминула. Имала је два шлога, па смо је касније сместили у Центар за стара лица у Руми- рекао је раније за "Старс" Данило Живковић, унук Вере Ивковић, који је кренуо њеним стопама и учестовао у једној од сезона "Пикових звезда".

Влада Живковић рекао је 2008. за "Пулс" да се његова мајка много мучила.

- Тешко се борила с болешћу моје сестре Маје. То ју је коштало здравља. Маја је рано оболела, у 15. години, болест је била неизлечива и умрла је у двадесет седмој. Мама и тата су све учинили да јој помогну. Помоћ су тражили свуда. Нажалост, није јој било спаса. Мајина смрт је покосила мајку, а убрзо је умро и отац - рекао је тада Верин син, који се о мајци највише бринуо откад је оболела.

Центру за стара лица прихватили су је као члана породице. Њена пријатељица и колегиница Анђелка Говедаревић испричала је за Пулс пре четири године да је Вера увек волела да се смеје, али да није могла да поднесе да њене ћерке нема.

- Она је раније имала тај дивни осмех, толико је волела да се смеје. Стално смо једна другу засмејавале. Једном смо се и пред Титом усред песме тако засмејале. И сада покушавам да из ње извучем осмех. Успем, накратко, али онда се поново повуче у себе, крену јој сузе и само дозива Мају - испричала је тада Анђелка.

Голишаве слике Селме Бајрами погледајте ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА