Најновије

НОГО ПОЗИВА НА ПРОТЕСТ ИСПРЕД СКУПШТИНЕ: Ако сада не изађете на улицу данас у 18, јасно је да радите за Вучића (ВИДЕО)

- Народ мора да схвати да је једини начин да се избори да себи среди животе, на улици, а не у институцијама. Правосуђе је највећи канцер Србије. Само маса народа на улици решава све проблеме. Доказ за то су студенти, који су у четвртак увече изашли на улицу и исто вече им је Вучић изашао у сусрет – каже Срђан Ного.

Срђан Ного (Фото: Јутјуб)

Срђан Ного у на конференцији Скупштини и истакао да је његова порука опозицији која је бојкотовала изборе:

- Ако сада не изађете на улицу, јасно је да радите за Александра Вучића. Зато позивам све да дођу у суботу од 18 часова. Око 30, 40 хиљада испред Скупштине и наши проблеми су решени -

„Нас троје посланика смо реизабрани 20. јуна и позивам и посланике других партија да овде направимо шпалир и уведемо нове посланике. Ови избори су незаконити и ми то не смемо да дозволимо. Ово је мој позив њима. Шта чекају лекари, шта чекају полицајци и војници? Свима нам је место у суботу од 18 часова - рекао је Ного.

Шта су још изјавили Ного, као и народни посланици Александра Чабраја и Зоран Радојичић, погледајте и послушајте у видео прилогу:

Kaко су војници Црне Горе стали уз СПЦ погледајте ОВДЕ. Вучић криви народ за пораст оболелих, испад Председника погледајтеОВДЕ.

Извор: Србин инфо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА