Најновије

МОКРА НАТА У ТОПЛЕСУ: Груди прекрила руком, а сви зумирају "тамо доле" (ФОТО)

Популарна певачица Наташа Беквалац (39) искористила је сунчане дане да се скине до голе коже и тако ужива у базену, а секси призор никога није оставио равнодушним.

Лепа Ната (Фото: Јутјуб)

Лепа Ната је на свом Инстаграм профилу поделила фотографију из базена, на којој је мокра и голишава, чиме је мало шта препустила машти мушкараца, којима због оваквих кадрова нимало није лако.

Певачица је бујне груди прекрила руком, а како се јасно не види да ли на себи има доњи део купаћег костима, многи зумирају фотографију баш "тамо доле".

Беквалчева је кратко поручила: "Лето је" и фотографијом показала зашто важи за једну од најсексепилнијих певачица на нашој јавној сцени.

"Како добро изгледаш", "Најлепша жена на свету", "Ната, граната", "Баш си секси", неки су од коментара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Нема сумње да је Ната обрадовала многе припаднике јачег пола, али и да јој због изгледа могу позавидети и много млађе жене.

Подсећамо, док многи кажу и апелују како клубови и угоститељски објекти због корона вируса не би требало да се затварају, Наташа нема ништа против, уколико је то потребно за заштиту становништва.

- Мислим да можемо да не радимо. Ако је то оно што угрожава, мислим да не треба да радимо. А ако можемо да будемо одговорни и да радимо, онда је то ок - изјавила је Наташа у емисији "Ексклузивно".

- Од почетка пандемије понашала сам се јако одговорно, као што се понашам и сада. Брига не доноси пуно тога, али предострожност зна да заштити - рекла је Наташа, која се почетком јуна, после неколико месеци, вратила пред београдску публику.

И Теодора Џехверовић се сликала гола у базену, што можете погледати ОВДЕ.

Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА