Најновије

ОСВЕТА? Снимак упада полиције код учесника протеста против Вучића! (ВИДЕО)

Мање од 24 сата након што је на конференцији за новинаре испред Председништва говорио о скупоценим сакоима председника Александра Вучића, потпредседнику Странке слободе и правде Дејану Булатовићу, полиција је упала на имање у близини Шида и одузела оружје за које, како наводи, има уредну дозволу.

Упад полиције (Фото: Јутјуб)

Подсетимо, Булатовић је претходног дана био организатор протеста испред Председништва, где је говорио о скупоценим сакоима које носи председник Србије Александар Вучић.

“Реч је о ловачком оружју, две пушке, које поседује легално. Кад сам их питао зашто то раде, они су рекли да је јутрос стигло наређење из Београда и да они морају да поступе према наредби коју су добили. Полиција ми је одузела и оружани лист. Рекао сам им да крше Устав, да није у реду да то раде после 24 сата од конференције на којој сам говорио испред Председништва о Вучићевој скупоценој одећи и да је реч о кажњавању опозиције, међутим они су ме игнорисали”, истиче Булатовић.

“Кад сам их питао који је правни основ због којег све то раде, они су ми рекли да постоји неки прекршајни поступак због протеста у Винчи из 2019. године, а на којем сам ја учествовао. Кад се деведесетих година носио лутку Слободана Милошевића, ставили су ме у затвор, а образложење је било да сам тада ометао саобраћајне полицајце. Сад, тридесет година касније дешава се идентична ствар кад сам се појавио са картонским Александром Вучићем ”, казао је Булатовић.

Прочитајте ОВДЕ  ко каже да је прича о огромној Вучићевој популарности само мит.

Извор: nova. rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА