Најновије

ИЛИ ЦРНА ГОРА ИЛИ МИЛОВА СЕКТА: "ДПС треба забранити, а имовину вратити народу"

Стање економије Црне Горе под вођством ДПС најбоље показује одлука Мoнстата да неће објављивати статистичке податке, оценио је данас председник ПЗП-а и један од лидера ДФ-а Небојша Медојевић.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

То је Мoнстату законска обавеза, због тога постоје и због тога добијају новац грађана. И користе фондове ЕУ.‬

По његовим речима, ова одлука је показатељ да не желе да народ пред изборе зна у какву су нас економску и социјалну катастрофу увели експерти из ДПС.

„А не треба бити никакв експерт па извести закључке да ДПС спрема масовна отпуштања и смањења плата из јавног сектора и смањење пензија. ДПС је већ то прихватио у тајним преговорима са ММФ“, истакао је Медојевић и додао:

Ево грађани Црне Горе још једном видите да ја причам само истину, која се не свиђа многима.

Пандемија није узрок банкрота и дужничког ропства. Пандемија је само убрзала болест и открила јавности праве размере катастрофе којом неминовно завршава сваки неолиберални пројекат.

Ако дате глас ДПС, они ће трошкове кризе и враћања дугова превалити на вас најсиромашније, а задржаће све оне пљачке буџета и државе које функционишу годинама, а из којих џепове пуне корумпирани ДПС функционери и њихови тајкуни.

Ја знам да многи од вас више воле слатку лаж, него горку истину, али моја мисија је да вас информишем, едукујем како би могли да подржите неопходне и хитне промене болесног система, казао је Медојевић.

Зато ме ДПС лопине мрзе, нагласио је он.

Зато се 30.8. гласа за спас овог народа и државе, а против пљачке и криминала. Или Црна Гора или ДПС лоповска секта. Обоје не може преживети. Бирај ЦРНУ ГОРУ!

“Нисам ја ослободилац. Ослободиоци не постоје. Људи сами себе ослобађају. “– Че Гевара Уосталом, ДПС треба забранити а имовину вратити народу, поручио је Медојевић, пише ИН4С.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА