Најновије

ПОЗНАТА НОВИНАРКА ШОКИРАЛА РЕГИОН: Србија је пре неколико дана нападнута метеролошким оружјем - у облацима нано материјал (ВИДЕО)

Новинарка Биљана Ђоровић тврди да је Србија пре неколико дана нападнута специјалним метеролошким оружјем када су на нашу земљу послати вештачки створени облаци који су изазвали невиђено невреме, олују која је чупала дрва у воћњацима и јак град. Она тврди да је пре него што се невреме десило имала информацију о томе да вештачки облаци упућени на Србију и шта ће се десити.

Илустрација (Фото: Јутјуб/Правда)

- Сручен је град на поједине делове Србије где је потпуно уништена летина. Људи који живе у тим местима говоре да је то незапамћен град… То је био облак са нано материјалом – објаснила је она.

У интервју за Правду  и “Хелм Каст” она је говорила о пандемији короне коју је назвала специјалном операцијом против светског становништва. Ђоровић је рекла да ће одбити да прими вакцину било да су је направили Руси, Кинези или Американци и истакла да се кроз вакцине спрема геноцид нас светском популацијом.

Она је у емисији говорила о ситуацији у Србији, стању у друштву, изборима и протестима који су уследили али и тврдњама да глобалне елите спремају депопулизацију планете.

Aналитичари упозорили шта чека светску и српску економију у наредних 10 година, више сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА