Најновије

УПОЗОРЕЊЕ КОНА: Открио каква нас ситуација чека, вирус не опада у Београду!

Др Предраг Кон се упозоравајућом поруком огласио на Фејсбуку, како би продрмао можда већ помало опуштену јавност. Да, ситуација са пандемијом иде на боље, али није све баш тако лако. Чека нас још много борбе да бисмо победили невидљивог непријатеља.

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

- Упозорење: далеко смо од повољне епидемиолошке ситуације. Број који се тестира у Ковид амбулантама Београда на дневном нивоу због сумњи на ковид не опада последње две недеље.

Са повратком путника из иностранства и поласком у школу могуће је да дође до повећане активности вируса. Зато се мере морају спроводити, посебно забрана окупљања више од 30, која је уз строго поштовање протиепидемијских мера одобрена само биоскопима и свим институцијама културе у већем броју. 

UPOZORENJE : DALEKO SMO OD POVOLJNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE. Broj koji se testira u Kovid ambulantama Beograda na...

Posted by Predrag Kon on Saturday, August 29, 2020

Нема повољнијег тренутка за полазак у школе, јер ће се за свега неколико недеља ситуација вероватно нешто погоршати. Постоје, сада већ поновљени показатељии да млађа деца нису добри преносиоци вируса, а искуства из вртића је да деца екстремно ретко обољевају од Ковид 19, и то углавном са благим симптомима.

Поновно пуњење болница које под налетом епидемије постају Ковид болнице морамо заједно спречити. Да помогнемо себи и здравственим радницима. апел, молба, па и преклињање за разумевање посебно младих људи. Можемо ми то... С великим поштовањем због досадашњег трпљења и разумевањем због све огорчености - закључио је др Предраг Кон.

Хаос на граници са Ираном! Убијени турски војници! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА