Најновије

Обрадовић: Мали симбол великог пораза одлазећег режима

Називање било кога лажним патриотом, а поготово мене и људи који су се окупили у Националном окупљању, од стране Петра Петковића је више него дегутантно. Лажни патриотизам може бити само она политика која је потписала Бриселски и Вашингтонски споразум и прихватила француско-немачки план о признању лажне државе Косово, а то је управо политика СНС-а, каже председник Двери Бошко Обрадовић.

Обрадовић је рекао да Петковић уместо да ради свој посао напада опозицију.

- Сам Петар Петковић, као директор Канцеларије за КиМ, не чини ништа како би олакшао живот Србима на Космету, већ се једино бави писањем саопштења у којима напада патриотску опозицију како би покушао да оправда пропалу политику актуелне власти према КиМ, док се, са друге стране, на КиМ дешава права хуманитарна катастрофа, јер Срби остају без хране и лекова, а у банкама нема довољно новца за исплату плата радницима. Петковића нико више ни не доживљава као директора канцеларије за Косово и Метохију, а понајмање Срби са Космета које је Петковић оставио на милост и немилост Куртију и његовим сепаратистима, који из дана у дан упадају у куће, хапси и малтретирају Србе на КиМ – каже Обрадовић.
 
Обрадовић поручује да је Петковић мали симбол великог пораза одлазећег режима, а остаће упамћен, као и комплетна садашња власт, по потпуном изостанку решења за КиМ, а поготово за Србе који тамо живе.

Леопард гори као бакља: Руске десантно-јуришне јединице разбиле украјински напад (ВИДЕО)

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА