Најновије

ДАЧИЋ ПОНОВО КЛЕЧИ: Брнабић га неће, он се упорно нуди

Ивица Дачић, лидер Социјалистичке партије не одустаје од идеје да уђе у Владу Србије и поред тога што га највиши функционери Српске напредне странке тамо неће.

Дачић (Фото: Јутјуб)

Наиме, премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да је гласала на страначким органима за Владу без актуелних коалиционих партнера, те да неки у СПС покушавају преко страних амбасада да осигурају место себи у Влади, али и у јавним предузећима, међутим то није спречило лидера СПС да поново истакне да су “социјалисти поуздан коалициони партнер СНС”.

Говорећи о оптужби да СПС преко страних амбасада покушава да осигура своје место у Влади он је рекао да би за њега лично било понижење да било ко из иностранства ургира за њега.

Лидер СПС је за “Блиц”, преноси Танјуг, казао да су социјалисти и напредњаци остварили много тога заједно због чега сматра да је у интересу Србије да наставе заједнички рад.

“А одлука је на Александру Вучићу као победнику избора”, рекао је Дачић.

Када је реч о “ургирању” страних амбасада, Дачић каже да не зна на кога се та изјава односи, али да би лично за њега било понижење да било ко из иностранства ургира за њега.

“Ја радим у интересу Србије и никад нисам радио за странце. А знајуци Вучића, то би било контрапродуктивно”, рекао је Дачић.

"У Србији имамо ирански сценарио, само уместо Ајатоле, имамо Вучића који лаже." Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА