Најновије

ПАКЛЕНА ОДМАЗДА, ГОРИ ТУРСКА ГРАНИЦА! Војска кренула у општу офанзиву, џихадисти нису имали куд!

Сиријска арапска војска (САА) у четвртак је снажно гранатирала положаје џихадиста близу границе Латакија-Турска, погодивши бројна места која припадају милитантним групама у том подручју.

Сиријска војска (Фото: Јутјуб)

Према теренском извештају покрајине Латакиа, сиријска војска је у четвртак користила тешку артиљерију и ракете да би погодила џихадистичке положаје у близини Ал Хададеха.

Сиријска војска наставила је свој напад лансирајући неколико ракета према џихадистичким позицијама у регионима Џабал Туркмен и Џабал Ал Акрад на северу Латакије.

Џихадистички побуњеници и милитанти под подршком Турске одговорили су испаљивањем баражних артиљеријских граната на положаје сиријске војске, погодивши нека места у близини града Кинсибе.

Покрајина Латакија је недавно била сведок пораста насиља, након покушаја џихадистичких побуњеника да нападну руску ваздухопловну базу Хмејмим дуж обале.

Након покушаја напада на ваздухопловну базу Хмејмим, побуњеници џихадиста нашли су се као мете свакодневних напада сиријске војске, која је одбила да попусти под њиховим притиском.

"Лувлински троугао" је нови пројекат западне хегемоније, са бруталнијим циљем од НАТО-а! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА