Најновије

МЕДОЈЕВИЋ СТАВИО ТАЧКУ СА СПЕКУЛАЦИЈЕ: Да ли се опозициона колиција у Црној Гори јуче распала?

Покрет за промјене (ПзП) снажно подржава споразум који су потписали носилац листе "За будућност Црне Горе", Здравко Кривокапић, лидер коалиције "Мир је наша нација", Алекса Бечић и носилац листе "Црно на бијело" Дритан Абазовић.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

Овоако би, угрубо, могла да се интерпретира објава првог човека ПзП Небојше Медојевића, који је на Фејсбуку појаснио свој став око јуче потписаног споразума о принципима нове црногорске владе, са којим се међутим, и ако је судити по коментарима које је сам остављао на овој друштвеној мрежи, испрва није сложио.

Врло брзо након што су они доспели и до медија, Медојевић се поново огласио.

- Истина је да ме носилац листе Здравко Кривокапић није консултовао нити информисао, али то је вероватно због тога што је он као Црногорац, суверениста и прозападно и евроатлански орјентисан политичар, одлично знао да је текст споразума 99 одсто идентичан са оснивачким актима ПзП и нашим програмом - написао је Медојевић.

Навео је и да је "стратешки циљ ПзП и ДФ остварен падом режима Ђукановића", као и да ће "ПзП гласати за сваку Владу без ДПС".

Нешто раније, У преписци на Фејсбуку, где су му поједини грађани поручили су да су преварени, Медојевић је одговорио да је и сам затечен потписаним.

Рад портала Правда можете подржати куповином књига из наше интернет продавнице, књиге и цене можете погледати ОВДЕ.

- И ја сам затечен. Нико ме није консултовао нити питао. Не знам како ће реаговати бирачи који су гласали број девет - написао је Медојевић.

"Вучић је потписао још један документ у Вашингтону! Требало је да сви грађани Србије добију по 1.000 долара." Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА