Најновије

НАСТАВЉАЈУ СЕ ИНЦИДЕНТИ У ЦРНОЈ ГОРИ: "Све се десило у току радног времена" - директор наводно тукао радника због исхода избора

Директор ЈП Комунално и водовод Жабљак Р.Б. наводно је, револтиран због резултата избора, у службеним просторијама напаоР.Ш. запосленог у том предузећу.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Он га је напао прво вербално, а потом и физички, пише црногорски Дан.

Према изјавама очевидаца, Бошковић је, видно изнервиран исходом гласања на конститутивној седници Скупштине Црне Горе, чији је директан пренос пратио у оближњем локалу, ушао у канцеларију рачуноводства предузећа, где је затекао и Шамшала.

Потом га је вербално напао, упућујући му увреде и псовке, да би га затим с леђа ухватио за главу и треснуо њоме о сто, ударајући га и шакама.

Како медији преносе, Шамшал није пружао отпор.

Малтретирање је престало након што су се умешали остали запослени, а у међувремену је стигла и полиција, преноси портал ЦдМ.

Шамшал је потврдио да га је Радован Бошковић пре три дана напао у службеним просторијама, прво вербално, а потом и физички.

"Све се десило у току радног времена. Иако ми је одузео све ингеренције као шефу Чистоће, доставио сам му неки рачун на потписивање. Потписао га је, али је одмах почео да ме псује и вређа. Потом ме је гурнуо и ухватио за врат. Изашао сам из те канцеларије и ушао у своју, сео за сто и позвао полицију. Међутим, он је пошао за мном и ударио ме у главу, запретивши да ће ме скратити за главу и да не знам с ким имам посла”, рекао је Шамшал.

Из полиције је Дану потврђено да је покренут поступак против Бошковића.

Амерички шпијунски авион кренуо према највећој руској бази! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА