Најновије

ОНО ШТО СУ НАШИ ПРЕЦИ БРАНИЛИ ЖИВОТИМА, ОН ЈЕ ПРОДАО ЗА ОЛОВКУ: Србија понижена до крајње границе! Узели нам и Газиводе! (ФОТО/ВИДЕО)

Данас је у Белој кући потписан споразум о економској нормализацији између Београда и Приштине, после чега се јавности обратио председник Србије Александар Вучић. И није могао а да се не похвали на какав је пријем наишао код председника САД Доналда Трампа, што је имало одјека и на Твитеру.

Александар Вучић (Фото: Јутјуб)

Наиме, у жељи да покаже како га је Трамп дочекао, Вучић је истакао да је од првог човека Сједињених Америчких Држава добио Трампову оловку, али и кључеве Беле куће. И то је, наравно, представио, као своју највећу победу у Вашингтону.

Како то обично буде након таквих Вучићевих изјава, реакције су се на Твитеру низале, а закључак је углавном био исти - кључеви се се дају портирима, док су оловке сви добили.

Тако се међу првима на Твитеру огласила наша политичарка са Косова и Метохије Рада Трајковић, која је поставила видео на коме Трамп свима после потписа даје оловку, да би испод тог видео снимка написала:

- Поучан видео за оне који се хвале да им је Трамп дао оловку - написала је Трајковић.

Новинар Славиша Лекић је уочио, пак, неку другу ствар - израз лица Синише Малог.

Шта је др Синиши? - питао се Лекић.

Трамп му је написао поруку на папирићу и дао кључеве од Беле куће и рекао да може увек да уђе. Ахахахахах, а дааај, иди у п**** материну луду - гласио је твит једне кориснице ове друштвене мреже.

Новинарка Татјана Војтеховски се осврнула на Газиводе, будући да је Вучић причао да га никада неће дати, а сада је дошло до победе.

Вучићу, па шта ћемо сад?

- Америма смо се обавезали да раскинемо са Русима у енергетици, Кинезима у 5Г технологији, Израел да частимо пребацивањем амбасаде у Јерусалим зато што ће они признати Косово?! Раскрстимо са Хезболахом, да они граде ауто-пут и нешто мало са Косовом - написао је на Твитеру Марко Јакшић.

На крају, још једна реакција на похвалу Вучића да је од Трампа добио кључеве беле куће и оловку.

Ја сад идем да се обесим од срамоте.

Србија је признала лажну државу, више о томе ОВДЕ!

Извор: Директно

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА