Најновије

УЗНЕМИРУЈУЋИ САДРЖАЈ! Зерина Хећо објавила фотографије којима лежи полу мртва, гола и пребијена (ФОТО)

Јавност је остала у шоку када је Зерина Хећо испричала кроз какву тортуру и физичко насиље је прошла док је била у вези са певачем Дадом Глишићем.

Зерина Хећо (Фото: Јутјуб)

Она је сада објавила фотографије модрица које су настале, како она тврди, након што је Дадо насрнуо на њу, али му је упутила и бруталну поруку, те је најавила да ће се видети на суду.

"Ја монструм? Ја лажов? Позвани сте сви на суђење, па гледајте снимке крвопролића! Дадо, хоћеш да кажем шта си причао за Цецу, Сашу Ковачевића, и тако даље, да не набрајам... Сви су гејеви осим тебе? Хоћеш слику твоју у тангицама? Упропастио си ми живот, сад кад је Сарах кренула у школу! Ја да ћутим, а ти да настављаш да лажеш, мајка је неурачунљива, мајка се самоповређује, мајка лаже да је болесна, мајка је биполарна, мајка је к*рветина! Како спаваш, човече, како живиш и дишеш, како можеш да лажеш и даље и упорно и упорно и упорно! Мислиш, ћутаће будала, не ћутим! Сви слободно пљујте још 24 сата, након тога не видим вас више багро безобразна! Осталима хвала на подршци, а ове психопате идите њему на профил и на наступе, сјашите с мене! И дођите с њима на суђење, багро распала" написала је она уз неколико фотографија које је објавила.

Голу Станију погледајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА