Најновије

"Ми смо дочекали да се један Хоти, политички представник Шиптара, понаша нормалније него наш председник" (ВИДЕО)

- Ми смо дочекали да се један Хоти, политички представник Шиптара, понаша нормалније него наш председник. Хоти је добио те исте кључеве Беле Куће и он је то, не желећи да задржи за себе, дао то својој портпаролки која се тиме похвалила на друштвеним мрежама - каже новинар Миодраг Зарковић коментаришући Вучићев дебакл у Вашингтону.

Миодраг Зарковић (Фото: Јутјуб)

Зарковић сматра да је Вучићево држање у САД међу пет највећих срамота која је Србија у историји доживела, а да је председник Србије имао понашање једног кловна.

По његовим речима споразум је нови губитак за Србију, а да су главни добитници онога што је Вучић потписа држава Израел и Трамп који је то искористио у својој кампањи. 

Зарковић посебно критикује нападе МАрка Ђурића и Александра Вучића на Марију Захаров указујући да је Вучић у свом одговору увредио Путина и Лаврова.

Рад портала Правда можете подржати куповином књига из наше интернет продавнице, књиге и цене можете погледати ОВДЕ.

- Да ли је морао Вучић у одговору да помиње оне који су поставили Захарову? Да ли Вучић икад због Тање Фајон увредио целу ЕУ, да ли је због једног немачког безобразника, а била их је, увредио Ангелу Меркел… Он се сад нашао мудар да преко Захарове увреди Путина – подсећа Зарковић.

Зарковић каже да је споразумом у Вашингтону и каснијим испадима окренуо леђа Москви и Пекингу и да очекује да они који су га до сада у Србији бранили као “руског човека” сада покажу да ли ће дићи глас против њега или показати да га бране из личних интереса.

Зарковић у емисији говорио о Вучићевим пословима са трговином оружјем које завршава у рукама терористичких организација, о политичкој ситуацији и перспективама рушења Вучића и коментарише ситуацију у Црној Гори после избора.

Погледајте емисију:

Албанци кукају, Вучић већ прекршио споразум из Вашингтона, више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА