Најновије

ВУЧИЋ ИЗМИСЛИО ПРИСЛУШКИВАЊЕ: Једним потезом убија две муве

Председник Правног савета Народне странке, адвокат Владимир Гајић изјавио је данас да је председник Србије Александар Вучић "измислио аферу прислушкивање", да од ње хоће да направи нови Брионски пленум за обрачун "унутар власти која се сродила са мафијом" и да се "прикаже као жртва и оштећени".

Александар Вучић (Фото: Председништво Србије)

"Није реч о утицају кавачког или шкаљарског клана на власт, него је власт организатор свега. У Србији не може нико да се бави озбиљно криминалом без подршке власти, јер готово да не постоји линија раздвајања власти и мафије", рекао је Гајић телевизији Нова С.

Гајић је додао да је Вучићу згодно да аферу прислушкивање искористи да се "једним ударцем убије две муве" – Дијана Хркаловић и председник Вишег суда у Београду Александар Степановић, који се, како је навео, отргао.

Гајић је истакао да Вучић "никада није прислушкиван, него је упао у мере којима су прислушкивани други, и то вероватно законито, на основу судске одлуке".

"У техничком смислу је немогуће прислушкивање без техничког кључа, а то је БИА. Да Вучића прислушкује нека јединица у МУП-у, Дијана Хркаловић, Дејан Миленковић Багзи, Папић - то је немогуће", казао је Гајић.

Према његовим речима, Вучић је "упао у мере лицима са којима би било добро да не комуницира".

"Ако је прислушкиван, а тврдим да није, зашто БИА то није спречила? Именом и презименом би за то требало да буду одговорни директор БИА Братислав Гашић и Марко Парезановић, који је оперативни шеф БИА", рекао је Гајић.

Гајић је навео да "суштина у томе да Вучић има породичних проблема". 

"Вучићев Брионски пленум не може да се пореди са Титовим, јер ни Вучић, ни Небојша Стефановић, ни Александар Вулин не могу да се пореде са Титом и Александром Ранковићем. Овај Вучићев Брионски пленум изгледа као Хамлет у Мрдуши Доњој у поређењу са оним из 1966. године",

Ко контролише епидемију, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА