Најновије

ДАЧИЋ ИГНОРИШЕ ПОЗИВ ОБРАДОВИЋА: Недељу дана се чека одговор о дијалогу

Председник Двери Бошко Обрадовић саопштио је данас да председник Скупштине Ивица Дачић није одговорио на његов позив за консултације око почетка дијалога између власти и опозиције око унапређења изборних услова.

Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)

Обрадовић, који је прошле недеље упутио званичан захтев за састанак са председником Скупштине Србије, нагласио је да формат дијалога треба да буде такав да се с једне стране нађу представници, како је навео, "уједињене власти", а с друге, "уједињене опозиције", која је, додаје, бојкотовала изборе.

То значи да, са једне стране, треба да се формира делегација од стране свих оних који, како их он дефинише сателитски учествују у власти СНС (СПС, СПАС, ЛСВ, ЛДП), и, са друге стране, оних који су бојкотовали изборе 21. јуна на свим нивоима и доказали нелегитимност власти", рекао је Обрадовић, преносе Двери.

Он је додао, како пренесе у саопштењу Двери да "нема ништа против" да у делегацији опозиције учествују и остале колеге које су излазиле на изборе, али под условом да подрже заједничку платформу за преговоре са влашћу.

Ко долази на Енгелово место у Конгресу САД и какав то има утицај на Србију, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА