Најновије

ФАЈЗЕРОВ НАУЧНИК ПРИЗНАО: Природни имунитет бољи је од вакцина (ВИДЕО)

У борби не би имало смисла изаћи из тенка и шетати по бојном пољу машући штапом. У истом светлу, током ове пандемијске битке нема смисла добити следећу бескорисну вакцину против Ковид-а након успостављања снажног, дуготрајног природног имунитета на Ковид-19. Зато чак и научници који стварају те отровне протеине признају да је природни имунитет јачи, бољи и дуготрајнији од ињекција гентске терапије, а сада је то на видеу. Научник из компаније Фајзер Ник Карл, и неколико других научника из компаније Фајзер, све су то признали на видео снимку, захваљујући Џемсу О’Кефеу на пројекту Веритас, а када се суочио са својим видеом за пријем, побегао је као уплашено пиле.

Фајзер (Фото: РИА)

Хоће ли бандити из Фајзера казнити свог научника "отворених уста", који је у видеу разоткрио истину о моћи природног имунитета?

Како је то могао учинити? Да ли је био пијан? Да ли је само уморан од лагања о не тако сигурним и ефикасним „вакцинама“ које производи, или је кривица једноставно превише гола, знајући да ови отровни шиљци протеинских угрушака нису све што су испуцали?

Хоће ли искусни биохемичар Ник Карл бити отпуштен, деградиран, новчано кажњен или једноставно враћен на монтажну траку ради згрушавања, како би направио следећи смртоносни појачавач Ковида? Он је заиста само пијун у целој пандемијској игри, али ипак, Фајзер пати од нанете штете, као и сам Ник Карл, што је евидентно у најновијем откривању Веритаса.

Пошто они који су добили Ковид и победили га имају јачи имунитет од оних који добију Фајзер вакцину, зашто би ти људи морали добити експерименталу вакцину генетске терапије?

Једноставно нема смисла, цела ова пандемија Ковида и њени не тако ”сигурни и учинковити” третмани, и зато је многи новинари истине називају ”скамдемијом” или пландемијом. Као што ЦДЦ признаје, вакцине немају имунитет на Ковид. Вакцине не спречавају вакцинацију у преношењу Ковид -а, признају научници. Вакцине само спречавају неке људе да ухвате озбиљнији случај Ковид-а (што наука чак није ни доказала), али тај ефекат слаби у року од неколико месеци, захтевајући „појачиваче“ који уносе милијарде више протеина који згрушавају крв у тело.

Ник Карл је у (скривеном) видеу признао да је природни имунитет јачи од вештачког имунитета узрокованог вакцинама: "Када је неко природно имун, на пример и добије Ковид, вероватно има боља, не боља, него више антитела против вируса."

Још два научника из компаније Фајзер снимљена су како признају да је природни имунитет бољи него што лабораторијске компаније њихове компаније могу понудити, укључујући Раул Хандке и Крис Кроке, вишег научног сарадника. Хандке се чак сложио да ако иматате „изграђена антитела“ да бисте то требали доказати, а не бити кандидат да примите вакцину против Ковида.

Овај природни имунитет тренутно је највећа свађа са Ковидовим „протоколом“, осим чињенице да вакцине немају користи засновану на доказима, али постоје високи ризици да компликације могу настати због ињекција отровних угрушака, укључујући крвне угрушке, миокардитис, губитак управљање мотором и још много тога..

Пазите на вакцинисане особе које пате од Spike Protein синдрома, где милијарде честица које имитирају вирус зачепљују њихову крв, изазивајући смртоносне крвне угрушке и миокардитис. 

Израел извршио агресију на Сирију. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: logicno.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА