Најновије

АНТИФА ТЕРОРИСТИ ПРЕКИНУЛИ БОГОСЛУЖЕЊЕ: Псовали Бога (ВИДЕО)

Чланови америчких антифашистичких организација прекинули су богослужење у кампусу Универзитета Северни Тексас (UNT) у Дентону. Читање молитве активисти су угушили звиждуцима и звучницима.

Антифа (Фото: Јутјуб)

Бдење против абортуса организовали су Млади конзервативци Тексаса (YCT). Према речима једног од оснивача Кели Најдерт, током манифестације у салу је упало стотинак антифашиста који су гађали учеснике разним предметима и правили буку како би заглушили молитве.

„Јурили су нас, гађали, нешто скандирали. Са собом су донели све врсте инструмената на којима су свирали да би заглушили све што смо рекли. Имали су мегафоне, звиждаљке“, рекла је она.

На снимку се види како антифа актувусти псују Бога погрдним узвицима '’F*** your God!'’.

Ово није први пут да је YCT нападнут од стране антифа. Тако је у марту 2020. године група поставила хиљаду ружичастих застава на кампусу Универзитета у Тексасу у Остину, од којих је свака симболизовала децу која су умрла због абортуса. Својеврстан спомен-обележје демонтиран је за неколико сати. Претпоставља се да су то урадили антифа активисти.

Подсећамо, бивши председник САД Доналд Трамп је тражио да се покрет Антифа прогласи за терористичку организацију

<noscript>Watch the latest video at foxnews.com</noscript>

Тексас против абортуса

У Тексасу је 1. септембра ступио на снагу закон који забрањује абортус након шесте недеље трудноће. Он је омогућиo грађанима да туже лекаре, возаче и све који помажу жени у абортусу и наплате им најмање 10.000 долара казне. Нацрт закона, назван Закон о откуцајима срца, потписао је гувернер Грег Абот у мају 2021. Амерички савезни судија Роберт Питман је 7. октобра привремено блокирао одлуку челника државе. Абот планира да уложи жалбу на забрану.

Како планирају да нападну Русију изнутра, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА