Најновије

МИЛАН СТ. ПРОТИЋ ОПЛЕО ПО КРИЗНОМ ШТАБУ: Примају 400 хиљада да их понижавају!

У разговору за медије, историчар и један од лидера некадашње Демократске опозиције Србије Милан Ст. Протић рекао је да је народ у Србији понижен и да се то може уочити на бројним местима. Као пример понижености, Протић је апострофирао чланове владиног Кризног штаба за каже да су се одрекли свог знања, титула и диплома, те да ћуте због 400 хиљада динара месечно.

Милан Ст. Протић. (Фото: Јутјуб)

Говорећи о стању српског друштва, Протић је истакао да је народ у Србији деценијама уназад навикао на понижење, одустајући да се бори за сопствено достојанство и слободу. Према његовим речима, то се може видети на бројним примерима, а као најочигледнији тренутно, наш саговорник је издвојио Кризни штаб Владе Србије за сузбијање коронавируса.

„Ми данас живимо у земљи у којој је оправдано да се све ради за паре и где је потпуно прихватљиво да се стиче богатство на незаконит и сумњив начин. Овде се ћути на злопотребе, малтретирања и понижења, људи само сагињу и окрећу главу. Имате, примера ради, чланове Кризног штаба, који дозвољавају себи да их свакодневно понижавају и им јасно говоре да то што они мисле, знају и представљају не значи ништа. Они на то пристају. А зашто пристају? Зато што имају 400 хиљада динара месечно. Све то што ти људи имају, дипломе, каријере, титуле и знања кошта 400 хиљада динара месечно. То је прича о пониженима“, рекао је Протић.

Владин Кризни штаб формиран је у марту прошле године, након што је проглашена епидемија коронавируса у земљи. Састоји се и тзв. политичког и медицинског дела, а најпознатији представници овог државног тела су Предраг Кон, Дарија Кисић Тепавчевић, Бранислав Тиодоровић, Срђа Јанковић, Горан Стевановић, Мијомир Пелемиш…

Срби на КиМ суочени с новим претњама Приштине која најављује јачање тзв. војске Косова! Више о томе ОВДЕ.

Извор: nova.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА