Најновије

КАКВА БРЗИНА! У истом дану ухапшен и осуђен због претњи Вучићима! Ево колико је добио

Треће основно јавно тужилаштво у Београду након саслушања осумњиченог М.З. због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Угрожавање сигурности поводом упућивања претњи председнику Републике Србије Александру Вучићу, његовом сину Данилу Вучићу и заменику градоначелника града Београда Горану Весићу, закључило је споразум о признању кривичних дела и изречена му је условна казна затвора.

Родоначелник Вучића (фото: predsednik.rs)

Од стране суда претходно су утврђене појединачне казне затвора у трајању од девет месеци и у трајању од пет месеци, затим је изречена условна осуда којом је утврђена јединствена казна затвора у трајању од једне године и истовремено одређено да се неће извршити уколико окривљени у времену проверавања од четири године не учини ново кривично дело, преноси Nova.rs.

Како се сумња, М.З. је у уторак увече позвао канцеларију Српске напредне странке, у Улици Палмира Тољатија и упутио претње председнику Србије Александру Вучићу, његовом сину Данилу и заменику градоначелника града Београда Горану Весићу, навено је раније у саопштењу МУП-а Србије.

Зашто је брат Андреј централна фигура, читајте ОВДЕ.

Извор: Нова, Н1

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА