Најновије

РУСКИ ПРЕДСЕДНИК ИНТЕРВЕНИСАО ДА СПАСИ СРБЕ! Вучић: Када сам видео шта се дешава, одмах сам звао Путина!

Председник Србије Александар Вучић рекао је јуче на конференцији за штампу да је сам председнику Сију послао седам или осам писама у последњих неколико месеци и да је једини председник Србије који је икада разговарао са председником Кине телефоном.

Вучић (Фото: Јутјуб)

-Када сам видео да нам се заглавило негде са руском вакцином и да не можемо да добијемо нову испоруку, позвао сам председника Путина и на основу нашег и личног пријатељства успео да обезбедим да он позове Мантурова (министар индустрије и трговине Руске Федерације Денис Мантуров) и остале и да замоли да нам испоруче део тих вакцина. Вакцина је живот, вакцина је спас - рекао је Вучић.

Вучић је током обраћања најавио да ће до краја фебруара Србија имати укупно два милиона доза вакцина, којима ће бити вакцинисано милиона грађана.

Вучић је рекао да је најважнија вест за грађане управо то како и на који начин се набављају вакцине, јер вакцина значи напредак економије и будућност.

- Идемо на даљу масовну вакцинацију људи. А, тек ревакцинација гарантује да нећете имати најтеже последице - рекао је Вучић.

Он је захвалио председнику Кине Си Ðинпингу, и председнику Русије Владимиру Путину на свој подршци и помоћи коју су пружили као пријатељи Србије.

Вучић је истакао и да је поносан на све резултате које је Србија остварила у процесу вакцинације.

Србија је најјача војна сила у региону. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА