Најновије

НАТАША ПРИШИЋ ОДБРУСИЛА ЂУКИ: "Криминалци су у вашим редовима, воде нас бахати и препотентни СНС кадрови"

Контролор ЕПС-а Наташа Пришић, која је због сукоба са нелегалним в.д. генералним директором ЕПС-а добила отказ, упутила је отворено писмо којим одговара перјаници СНС Владимиру Ђукановићу на отворено писмо које је он упутио Александру Вучићу. Он је писмо објавила на свом фејбук профилу и преносимо га у целини.

Наташа Пришић одговара на отворено Ђукино писмо Вучићу (фото: Јутјуб)

“ОТВОРЕНО ПИСМО!
ОДГОВОР - ПИСМО ВЛАДИМИРУ ЂУКАНОВИЋУ на његово отворено писмо Вучићу!

Поштовани Народни посланиче Ђукановићу, нисам могла а да Вам не одговорим на писмо које сте упутили Председнику наше државе Србије Александру Вучићу. А нисам, јер не могу да дозволим и да гледам да нама свима, као НАРОДУ Србије више вређате интелигенцију. Немам заиста ништа против Вас, чак сте ми на почетку Ваше посланичке каријере били и симпатични са Вашим изјавама, излагањима али све у својству и за добробит нашег народа. Али, сада морам да Вам кажем да је време да мало ,,повучете ручну” и зауставите Ваше возило којим цео народ покушавате да одвезете у масовну параноју. Немојте то молим Вас више да радите јер стварно у овој земљи има много више интелигентних људи, много више него што сте и могли да претпоставите. Људи, који не желе свако јутро када отворе очи да слушају и гледају изнова још по неку нову фарсу зарад маркетинга и пласирања лажне борбе за свој народ.

Не познајем Вас лично, личите ми на разумног и оствареног мушкарца, али остварени људи не покушавају да убеде народ како су 2+2 =5!
Искреност је г-дине Ђукановићу највећа врлина у животу! Када спомињете реч истина она мора да Вам буде репер за све животне сфере а не само за оне за које мислите да у датом моменту треба да претстављају излаз из већ безизлазне ситуације.

Зато г-дине Ђукановићу, немојмо онда да се лажемо, а немојте ни да лажете овај већ разочарани и апатични народ Србије, убеђујући их како управо Ви председнику Србије износите шта је потребно да он учини за исту.

Народ Србије види шта наш председник чини за Србију.

Види Народ колико се председник Србије бори за нашу земљу, колико се бори за сваког грађанина наше земље, за сваког појединца, колико брине о безбедности у истој, колико брине о женама у Србији. То је толика борба Ђукановићу да не знамо шта ћемо од силне среће као народ. Тако да свако ваше јавно обраћање њему “не пије воду” Ђукановићу.

Безбедност сваког човека у нашој земљи је најважнија ствар и треба да буде приоритет за вас као представнике Народне скупштине а такође и за представнике државне власти, тако да, Ђукановићу, грађани се не штите преко Фб и твитера као ни унапред исценираним отвореним писмима Александру Вучићу која сте унапред припремили и како би још мало “возили” овај Народ СНС-овом барком.

Истина је Ђукановићу нешто друго! Истина је Ђукановићу да у редовима Ваше странке имате криминалце! Истина је да међу вашим функционерима Ђукановићу имате криминалце! Истина је Ђукановићу да међу представницима Народне скупштине имате бахате створове који женама у Србији прете смрћу при обављању службене дужности у јавном државном предузећу! Истина је да на локалима имате функционере из редова ваше странке, који су управо зли, бахати и алави, када већ сами спомињете алавост! Истина је да у редовима ваше странке имате насилне, лажљиве лопове, који краду и поткрадају земљу Србију и наше грађане! Истина је г-дине Ђукановићу да у својим редовима ваше странке имате недорасле и неостварене кадрове и директоре у јавним предузећима, који прете, малтретирају, мобингују и омаловажавају жене, док ви сви г-дине Ђукановићу, на челу са Вашим председником државе то оправдавате и величате! Напомињем Ђукановићу са Вашим председником јер мој председник више није, од оног момента када ме заштитио није у земљи Србији иако сам му се јавно обратила, од претњи смрћу вашег “високошколованог” СНС кадра и “силника” и вашег колеге Народног посланика Игора Бечића!

Истина је и ово г-дине Ђукановићу, да ја не припадам ниједној политичкој опцији! Моја опција је МОЈ НАРОД СРБИЈЕ! МОЈА ОПЦИЈА ЈЕ ИСКРЕНА И ДОСТОЈАНСТВЕНА БОРБА ЗА НАРОД СРБИЈЕ!

За народ Србије се Ђукановићу не бори лажима. За народ Србије се не бори преварама! За народ Србије се не бори лоповлуцима ваших СНС кадрова на локалима! За народ Србије се не бори омаловажавањима, угњетавањима, застрашивањима, пребијањима жена и људи од стране СНС кадрова!
Отпуштањима људи и стручњака из фирми само зато што откривају криминал и говоре истину и држави указују на криминал.

Погрешно су схватили улогу сви ваши чланови. Бити члан СНС-а не значи бити џелат, узвишен и недодирљив.

Највећи противници сте сви ви заједно сами себи, јер сте дозволили да имате управо у вашим редовима такве који блате и срамоте управо све нас као НАРОД СРБИЈЕ!

Када се председнику Србије прети, његовом сину и његовој породици, онда цела Србија треба да стоји мирно. Али када се женама у Србији прети смрћу? Шта онда? Онда се жене штите у Србији само на клиповима и виртуелно!? Да ли је то Србија и правац којим сви ми треба да идемо? За боље сутра? За нашу децу како вам и гласи слоган ваше кампање? Или у Србији г-дине Ђукановићу треба у ЕПС-у, да председнику Србије, стручњаци из безбедности добијају ОТКАЗ од стране ваших локалних СНС шерифа Игора Бечића, Милорада Грчића, Ненада Дилберовића, Милоша Вучевића и осталих који дижу у Србији “хајку” на једну жену јер открива злоупотребе у Електропривреди Србије! Док на платним списковима остају да добијају плату ЕПС-а рођаци, љубавнице, супруге, свастике, заове и остале СНС ленчуге које се 2 године не појављују на послу у ЕПС-у, а да не причам по 7 година.

И на крају, да, Ђукановићу, како Ви сугеришете Акександру Вучићу, ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ СУОЧИМО СА ИСТИНОМ И ДА СУОЧИМО НАРОД СА ИСТИНОМ!
Па што не суочите народ?! Што не кажете коначно народу кога држите за вд ЕПС-а? Милорада Грчића??!!! КОЈИ ОТПУШТА КООРДИНАТОРКУ УНУТРАШЊЕ КОНТРОЛЕ ЈЕР НЕЋУ ДА ЋУТИМ НА КРИМИНАЛ, док он саучествује у истом и прикрива све противзаконске радње! Да ли је то кадар СНС-а којим Вучић треба да се поноси?!

Што коначно не кажете народу Србије који државни секретар испред министарства унутрашњих послова потписује државни докуменат након ког нестаје и сакрива се кривична пријава за претње смрћу од стране Игора Бечића једној жени у Србији?

Што коначно не кажемо г-дине Ђукановићу спрегу између ЕПС-а, 29.новембра, тужилаштва, полиције у Новом Саду?

Што коначно не кажемо народу како су добијени нерегуларно избори у Србобрану и ко је извршио присилу, затварање, претње, то су ваши функционери Ђукановићу.

Што коначно не кажемо народу “КОГА ТРЕБА ДА ПОЈЕДЕ МРАК У СРБИЈИ”???

Да, Ђукановићу како наводите у Вашем писму док  је Александар Вучић од 2012 године оживљавао Србију као клиничког мртваца, ваши препотентни и бахати кадрови све вас а и нас воде у КЛИНИЧКУ СМРТ!

Вас Ђукановићу не познајем лично, познајем Вас само као доброг Вам вашег пријатеља и Народног посланика Крста Јањушевића који је исто као и 90% ваших СНС поштених кадрова заборавио шта су пријатељство, доследност и праведност и који стоји на Златибору на отварању трафостанице управо поред бахатог вам Милорада СНС Грчића, који им отпушта пријатељицу јер Грчићу на криминал каже НЕ, напрасно заборавивши од чега им је управо координаторка унутрашње контроле ЕПС-а спасила пријатеља. Ајде што се дружите са Јањушевићем али са Бечићем је срамота за Србију, срамота за Народну скупштину Србије, срамота за вашу странку!

Слажем се Ђукановићу да ТРЕБА искоренити КРИМИНАЛ у Србији, само да бисте то учинили треба да кренете управо од ваших локалних шерифа!
Ако то у скорије време не учините сви ви као представници власти, учинићемо то сви ми као НАРОД СРБИЈЕ и то ЈАВНО!

И на крају Владимире Ђукановићу, крај Вашег писма јесте ,.срцепарајући” али не толико да бисмо сви ми поверовали како ћете по 335-ти пут напустити Српску напредну странку. Без Вас или са Вама у њој, криминалци у Србији морају да одговарају!

П.С. А као изасланика Вашег Председника Србије, Вас најлепше молим, пренесите му да НАТАША ПРИШИЋ,специјалиста корпоративне безбедности НЕЦЕ БИТИ СОЦИЈАЛНИ СЛУЧАЈ У СРБИЈИ и никако ме неће из ЕПС-а избацивати никакви Бечићи ни Вучевићи, Дилберовићи ни Грчићи уз његову подршку. Електропривреда Србије није њихова “прћија”. ЕПС смо градили МИ! Са нашим очевима и мајкама и нећемо дозволити да га ваши нешколовани СНС кадрови попут “мангупа” Игора Бечића, сруше, а поготово стручњаке у истом! Уколико се закон не испоштује и не вратим се у ЕПС на моје радно место са ког сам обављала професионалну, државну и законску дужност и ОТКРИЛА КРИМИНАЛ и уколико се починиоци не казне, знајте да ћемо управо са НАРОДОМ због правде дићи целу СРБИЈУ НА НОГЕ!

С поштовањем,

Наташа Пришић, спец. корп. безб. координатор унутрашње контроле ЕПС-а”

OTVORENO PISMO! ODGOVOR - PISMO VLADIMIRU DJUKANOVIĆU na njegovo otvoreno pismo Vučiću! Poštovani Narodni poslaniče...

Posted by Nataša Prišić on Понедељак, 15. фебруар 2021.

А Велимир Илић каже да ова власт неће дозволити рушење на изборима, и да ће кад тад на улици да се решава, опширније ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА