Најновије

ВУЧИЋ: Свет ће бити шокиран, склањаћете децу од ТВ!

Имамо формалне правне проблеме и чекамо вештачења, да нам не би сутра неко рекао да то што смо показали грађанима Србије није употребљиво. Показаћемо људима нешто што је благо речено језиво и онда ћемо видети да ли је то борба против организоване криминалне групе. У тој борби ћемо да победимо као држава и свако дете у Србији да сачувамо од оних најгнуснијих дела - рекао председник Србије Александар Вучић гостујући на ТВ Прва чак 84 минута.

Александар Вучић. (Фото: Јутјуб)

- Када сам рекао да ће људи бити шокирани употребио сам благ израз. Када будемо показали људима шта имамо рећи ћемо прво да склоне децу од екрана. Видећемо ко се све заклињао убицама, на који начин и шта је све било код њих. Биће узбудљиво - рекао је Вучић.

Ове чињенице и доказе изнеће најкасније у четвртак, најавио је председник.

- Ја сам близу краја свог мандата и важно је да урадимо рекапитулацију онога што смо за ово време урадили. Можда су људи код мене у последње време приметили другачији, забринути израз лица, мада ја никада нисам био симпатичан. Ово је зато што сам свакога дана сазнавао чињенице које су ме шокирале - признао је Вучић.

Он се осврнуо и на фудбалске клубове Звезду и Партизан којима је држава, како каже, помагала.

- Неки људи из руководства су организовали скандирања "Вучићу, педеру". Имам хиљаду слика са људима који су били са оне стране закона, јер сам са њима некада проводио време, али дајте моје слике - рекао је председник.

Цела Европа и цео свет ће бити шокирани, рекао је Вучић о сазнањима која ће са јавношћу, како је најавио, ускоро поделити.

- Сећате се слике мог сина са седморицом младића у кафићу, тај младић никада није правосудно осуђен. Само су попили пиће и платили рачун. Мој син ништа није починио, ја у том моменту не знам да то ради КРИК, БИРН, ЦИНС и сазнајем да је неко из полиције непрестано пратио моје дете, брата, оца - каже Вучић.

На питање ко је ово праћење омогућио, председник није желео да одговори.

- Знам, ја нисам глуп - рекао је кратко Вучић.

Правдајући сликање његовог сина са криминалцима, председник је рекао да је његов развод "Данило тешко поднео јер је био у најбољим годинама, а Милица је то мало боље поднела".

- Брат је две године од мене млађи, као близанци смо, као пупчаном врпцом везани. Ово ја вам сада показујем своју слабост. Кренули су са тим да је мој брат поостао власник Франша, онда су рекли да има неку дрогу у неким пољима... Ниједна прича није тачна. А све време су то радили, не зато што их он занима, мој брат је завршио државни економски факултет у Београду са просеком 9, никад није крао или нешто слично. Они то раде зато што то мене погађа - рекао је Вучић.

Председник је онда најавио да ћемо до краја године имати доста давања и помоћи, а описао је и какве ће возове Србија имати.

- Имаћемо најлепше возове у Европи, до Новог Сада стизати за 27 минута, имаћете бесплатан чај и кафу уз карту која ће коштати око 1.000 динара - каже председник.

Вучић је о гласинама да је напустио Синишу Малог и говорећи о афери 24 стана рекао да "неко из опозиције стварно има 35 станова на Новом Београду и ништа".

- Само моју децу дирају, а сећате ли се како је било када су Ђиласову децу помињали. Њему је сметало са разгласа кад су чула да неко скандира, а нико му децу није дирао. Милица, Данило и Вукан су једина деца коју у Србији помињу... Ишли су да цмиздре десет дана пре изборне тишине и због жене једног другог опозиционог лидера, а онда су моју мајку називали курветином и причали да ја нисам Анђелков син, него неког другог - рекао је Вучић.

Вучић је говорећи о уџбеницима рекао да ће "српску историју и географију писати држава Србија". Затим се осврнуо на писање Данаса да ковид болница у Батајници нема грађевинску дозволу и рекао да је то "Ђиласова новина".

- Они никад ништа нису озбиљно изградили, ни пољану нам нису оставили где болницу да изградите. Интензивна нега, полуинтензивна, котларница чак има дозволу, немамо дозволу само за један помоћни објекат и део апотеке - рекао је Вучић.

Председник је упитао "да ли сада треба да срушимо болницу јер нема дозволу, па да будемо као они који нису изградили ниједну".

- То је исто као са испитима мојим, иду, муче се и траже да нађу нешто тамо, али ја сам на сваки испит лично отишао. Стижем, учим ноћу, учим у путу, у аутомобилу. Па шта? Питајте професоре да ли сам био на испитима - каже Вучић.

- Не могу да се вакцинишем док број ревакцинисаних не пређе милион, како нико ништа не би могао да ми замери - објаснио је Вучић када ће се вакцинисати.

Вучић је и додао да би ковид пасоши могли да донесу проблеме, јер ће много младих кренути да се вакцинише због путовања.

- Три пута има кучиће, маћиће и папагаје да вакциништу само да ми не добијемо вакцину - каже Вучић о ставу богатих земаља према Србији и вакцинацији.

Ова ситуација угрожава мировни споразум о Нагорно-Карабаху! Више о томе ОВДЕ.

Извор: direktno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА