Најновије

ДАЧИЋ ПРИЗНАО: Имамо мафију блиску власти

Заменик председника Странке слободе и правде (ССП) Борко Стефановић изјавио је да је председник Скупштине Србије Ивица Дачић не само потврдио да у Србији имамо мафију блиску власти, већ и да су ослоњени на државне органе, правосуђе и медије, односно да без политичара из врха државе мафија не би ни постајала!

Ивица Дачић (Фото: Јутјуб)

“Данас је Ивица Дачић јавно признао оно што ми говоримо већ годинама, да је криминална група Вељка Беливука имала моћну подршку у државним органима Србије”, наводи Стефановић у писаној изјави.

Он је додао да је Дачић потврдио да не постоји држава у Европи у којој, попут напредњачке Србије, људи из криминалних кланова имају подршку државних и партијских структура, обезбеђују инаугурацију председника, убијају и тргују наркотицима, "и све то, годинама, без икакве сметње и спречавања".

Борко Срефановић пита у којој то европској држави мафија годинама има куће за смакнућа, бункер на стадиону, а да су истовремено пријатељи моћних људи из власти?

“Дужни сте да јавност и правосуђе Србије обавестите о томе ко су људи из државе који су подржавали и помагали Беливуковој криминалној групи, зашто сте готово деценију чекали да их похапсите и када ће људи из државних органа повезани с мафијом бити процесуирани и ухапшени”, поручује заменик председника ССП-а.

Како је власт Вељу Невољу послала на трибину Партизана, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА