Најновије

МИЛО ЂУКАНОВИЋ ПОД ИСТРАГОМ: Од 18 пријава против председника 12 је одбачено али остале могу скупо да га коштају?

Од 18 пријава поднетих против председника Црне Горе Мила Ђукановића и чланова његове породице 12 је одбачено, у четири предмета истражитељи из Специјалног полицијског ођељења (СПО) још поступају, а два су уступљена другим тужилаштвима, изјавио је шеф СПО Драган Радоњић.

Мило Ђукановић. (Фото: Јутјуб)

У интервјуу подгоричким "Вијестима", он је навео да су две пријаве поднете 2017. године, две наредне године, осам 2019, а шест 2020. године.

"Сваки од тих предмета је јаван, не носимо их са собом и коме год суд одобри може у њих да изврши увид", истакао је Радоњић.

Према његовим речима, у тим предметима нема никакве селективности. "У сваком предмету постоје подаци када су пријаве поднете, када су отворени извиђаји. Један из 2018. године је у извиђају - формиран по пријави коју је поднео професор Бранко Радуловић", додао је Радоњић.

У извиђају је и један предмет из 2017. године, али за сваку пријаву појединачно постоје разлози зашто је нешто још у извиђају.

"У 12 слуцајева одбацена је пријава против Ђукановића и његове породице, четири предмета су у току, а по једна је уступљена Вишем и Основном државном тужилаштву", истакао је он.

Омиљеном аналитичару режима суде за убиство! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА