Најновије

СКАНДАЛОЗНЕ ИЗЈАВЕ ЂУКАНОВИЋА ПРЕД ПОРАЗ У НИКШИЋУ: Вређао упокојеног владику Атанасија

Председник Црне Горе Мило Ђукановић, је коментаришући јучерашње излагање премијера Здравка Кривокапића поводом сто дана рада Владе, „оценио“ речима: “Да ово није наша тужна реалност могло би бити за рубрику “Веровали или не“. „Шта је Црна Гора дочекала…”, а потом је и умировљеног херцеговачког владику Атанасија назвао фашистом и најотворенијим непријатељем Црне Горе.

Мило Ђукановић (Фото: Јутјуб)

“Јуче је премијер скоро љутито објаснио зашто је првог дана задужио државу 750 милиона. Да није тога било, каже, његове владе не би било. Ваљда му се отело да наведе прави разлог. А онда сажаљиво моли за мало приватности”, написао је Ђукановић на Твитеру.

Ђукановић се, очигледно свестан потпуног пораза на изборима у недељу, 14. марта, у Никшићу, није зауставио на једном „твиту“, те је наставио:

„За разумевање што је с маском на лицу био на сахрани умировљеног епископа СПЦ Атанасија Јевтића у другој држави. Само што је скинуо док је љубио ковчег умрлог од короне“, казао је Ђукановић и додао: „А не каже, шта ће премијер Црне Горе, с пола Владе, на сахрани једног од најотворенијих непријатеља његове државе и црногорског народа, познатог по фашисоидним ставовима о припадницима исламске вероисповијести оног истог који је не тако давно претио да ће нам ако се наљуте и мошти Светог Василија отети и пренети у Херцеговину”.

„Ако сматрате да верник не може да буде премијер онда дефинишите то законом“

„Ја вама немам шта да кријем. Лично сам отишао до Требиња да бих одао почаст епископу чија епархија улази у границе Црне Горе. Са којим сам био пријатељ, имао дивне тренутке разговора. Моје путовање је било апсолутно приватно. Ја још нисам спознао верника који неће да пољуби крст који стоји на нечијем ковчегу. Ви га нађите ако је верник који ће то да уради. Ја сам имао дилему шта да урадим, да ли да скинем или не скинем маску на тренутак. Одлучио сам да скинем маску јер сам верник. Ако сматрате да верник не може да буде премијер онда дефинишите то законом. Друго, љубио сам колач у Храму. То је истина. Све друго је покушај некога да покаже како је премијер недоследан и не поштујем мере“, казао је јуче премијер Здравко Кривокапић коментаришући одлазак на сахрану владике Атанасија.

Како је Кремљ разоткрио намере Америке у вези са вакцинама, сазнајте ОВДЕ.

Извор: ИН4С

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА