Најновије

ОТКРИВЕНА ТАЈНА ПУТИНОВЕ КУХИЊЕ: Ево чиме се храни, и ко и како спрема оброке руском председнику

Бивши генерални директор фабрике хране ''Кремљовски'', председник Федерације угоститеља и хотелијера Русије Игор Бухаров, у интервјуу за РИА Новости, истакао је да се производи који иду за сто председника Русије проверавају у лабораторији, кување се врши у посебној кухињи Савезне службе обезбеђења (ФСО) или у присуству санитарног лекара.

Путинов ручак (Фото: РИА Новости)

"Што се тиче личних гастрономских преференција, нисам сарађивао са Владимиром Владимировичем Путином, хранили смо га неколико пута, али нико нам није рекао о преференцијама. Постоји специјални санитарни лекар за то", рекао је Бухаров.

Појаснио је да је понекад, због чињенице да производи нису прошли тест, било неопходно хитно извршити прилагођавање менија.

"Долазе производи који имају сертификате о усаглашености, али свеједно се серија шаље на увид у лабораторију ФСО. А понекад се испоставило да је одбијена, било је потребно брзо нешто променити у покрету", додао је Бухаров.

Према његовим речима, јеловник на пријемима у име председника прилично је традиционалан, без меса нојева и крокодила, а алкохол је домаће производње.

"Нема забрањених производа. Јасно је да би било чудно служити месо бизона, жирафе или крокодила, иако у Русији имамо фарме крокодила и нојева. Све је увек врло традиционално, углавном, конзервативно, али у модерном смислу. То је тако висока кухиња - велики тањир, мала порција“, нагласио је Бухаров.

Поред тога, признао је да се дискусија о јелима одвија заједно. Тако представници председника преговарају о јелима и њиховом послуживању са фабриком хране или са рестораном. Ако се међу гостима очекују муслимани или Јевреји, свињско месо се не користи у јелима, објаснио је Бухаров.

Како је Гадафијев брат предвидео стање у Либији још осамдесетих, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА