Најновије

Xiaomi слави Ми Фан Фестивал 2021!

Глобални технолошки лидер Xiaomi најавио је почетак свог годишњег Ми Фан Фестивала (МФФ). Фестивал 2021. биће усредсређен на тему “Истражите могућности”, а како би неговао дух ове поруке, Xiaomi ће покренути  широк спектар онлајн каMPања и позвати Ми Фанове да разговарају и поделе своја искуства о томе како су њихови животи имали користи од Xiaomi производа. Глобална шопинг екстраваганца креће 6. априла са специјалним понудама већим од 147 милиона USD* на званичним овлашћеним каналима. Xiaomi сарађује са више од 70 онлајн платформи и 300 оффлине партнера** на 59 тржишта како би Ми Фановима широм света донео најиновативније производе по невероватним ценама. 

Ми Фан Фестивал 2021. (Фото: Правда)

Google and Qualcomm Technologies такође прослављају дан оснивања Xiaomi-а кроз МФФ 2021. Заједничко стварање постера за МФФ 2021 користи обједињени визуелни симбол "&" као кључну креативну идеју слике, симболизујући блиску сарадњу Xiaomi и Google-а и између Xiaomi и Qualcomm Technologies. Постери такође комбинују "беконачни" концепт "Мобиус прстена" како би пренели да са Xiaomi-ем, коMPаније настоје да корисницима унесу бескрајне могућности у живот. 

Xiaomi, Google and Qualcomm Technologies су увек били пионири постављајући трендове за своју индустрију помоћу иновативних софтверских и хардверских решења. Xiaomi блиско сарађује са Google-ом и Qualcomm Technologies како би убрзао масовно усвајање технолошких иновација. Xiaomi ће наставити да се удружује са два технолошка партнера у истраживању нових могућности, како их изражава тема МФФ 2021, са циљем да свима учини живот паметнијим и побољша удобност у свакодневном животу.

“Xiaomi је увек стављао Ми Фанове и кориснике у центар свега што радимо. Ми Фан Фестивал (МФФ) је јединствени приказ наше Ми Фан културе. Ове године се обележава 10. МФФ и 11. година од оснивања Xiaomi-а. Сваке године прослављамо овај фестивал заједно са нашим Ми Фановима, корисницима и партнерима широм света како бисмо изразили захвалност на подршци - која је један од наших кључних покретача да наставимо да истражујемо и иновирамо. Најавом специјалног МФФ издања Redmi Note 10 Pro и представљањем низа МФФ активности надамо се да ћемо пренети наш предлог бренда за пружање иновација и нашу посвећеност да увек будемо ту за наше Ми Фанове и кориснике” рекао је портпарол Xiaomi-а.

Изградња бољег света заједно са Ми Фановима 

Од дана оснивања Xiaomi-а, изградња стварних односа са корисницима и омогућавање да они буду део Xiaomi будућности била је срж културе коMPаније. Од самог почетка Ми Фанови се придружују Ми заједницама нудећи предлоге и чак доприносећи идејама и изумима који помажу у покретању раста Xiaomiја. Ми Фан култура је увек била саставни део Xiaomi бренда.

Како би прославили МФФ 2021, Xiaomi Global Мi Community званично је представио своју тематску песму "А Melody for Mi", коју су направили Ми Фанови из 15 земаља. Око 1000 Ми Фанова учествовало је у овом пројекту писања песаме. Одабрани су прилози 30 Ми Фанова који су коришц́ени за коMPоновање музике и текста. Песма изражава непрекидну тежњу Ми Фанова за бољим животом, усредсређену на љубав, страст, иновације, виталност и паметнији живот за све - управо вредности које Xiaomi преноси Ми Фановима више од деценије. Данас Ми Фанови поручују исту поруку свету. Заједно, уједињени истом визијом, Ми Фанови показују одлучно поверење и веру у изградњу бољег света.

Песма “А Melody for Mi” постављена је као званични тон звона и отпремљена у Мi Theme Store где је могу преузети корисници из целог света. Песма ће се применити на музику за чекање код корисничке службе.

Xiaomi одржава имиџ једне од најфинијих коMPанија у умовима Ми Фанова. Корисници Xiaomi производа годинама су повезани кроз заједничко искуство интеракције и живота са свим овим иновативним производима који имају заиста интелигентне функције које мењају живот. У Xiaomi Global Mi заједници, хиљаде Ми Фанова су објавили своје приче описујући како су бренд и Xiaomi производи променили њихов живот.

Ми Фан са корисничким именом “Crosfiree” поделила је своју причу о Mi Smart Home током активности Мi заједнице. Код куће користи више од 30 производа Xiaomi екосистема, иако себе описује као технофоба а не као технолошког ентузијасту. Мi пречишћивач ваздуха је помогао побољшању квалитета ваздуха у њеном дому и ублажио озбиљну алергију на прашину, док је Мi Band читавој њеној породици помогао да негује здравији начин живота. Други Ми Фан, Арун Абхиманy, поменуо је да је Мi Motion Аctivated Night Light решио дугогодичњи проблем његове баке да пронађе прекидач за светло у мраку када се ноћу будила да би користила тоалет. Ово су била само нека од његових искуства са Xiaomi производима и објаснио да су му “ови производи олакшали живот на начин који никада нисам могао да замислим. Тако Xiaomi осваја поверење корисника.”

Историја МФФ

Први МФФ одржан је 6. априла 2012. у континенталној Кини када је Xiaomi одлучио да организује догађај за прославу двогодишњице од свог оснивања. Будући да су Ми Фанови играли значајну улогу у брзом расту Xiaomi-а, коMPанија је позвала Ми Фанове да заједно прославе свој рођендан одржавајући велику забаву за њих. Место забаве било је постављено попут клуба и гости су славили док је DJ наступао и комуницирао са њима. Тога дана је 100.000 Xiaomi паметних телефона распродато за само 6 минута и 5 секунди. Од тада, Xiaomi сваке године одржава МФФ како би изразио захвалност Ми Фановима на њиховој подршци.  

Изван континенталне Кине, МФФ је први пут одржан у Индији и Индонезији 2015. године, пре него што је лансиран на европско тржиште 2018. године, када је први шопинг карневал одржан у Шпанији. Ове године биће одржан 10. МФФ и још више глобалних тржишта ће се придружити да прославе ову прилику.

Почетак продаје Redmi Note 10 Pro и Redmi Note 10

Redmi Note 10 Pro подиже целокупну серију на виши ниво са својом камером највеће резолуције, што га чини мид-ранге краљем мобилне фотографије. Комбинација 108 MP сензора са 9 у 1 биннинг технологијом и Dual nativo ISO технологијом снимају најфиније детаље, пружају већи динамички распон и нуде низ могућности за уређивање фотографија. Захваљујући ноћном режиму (Night mode 2.0) којег покреће RАW алгоритам са више кадрова, корисници могу да сниме очаравајуће слике чак и у условима слабог осветљења.

Redmi Note 10 Pro нуди професионално и телемакро снимање видео записа. Такође, доноси неколико нових начина снимања – Photo Clones, Video Clones, Dual Video и Long Exposure који ће дељење фотографија и видео записа на друштвеним мрежама учинити забавнијим. 

Уз неприментни редизајн, Arc бочни сензор за отисак прста и 6.67” 120Hz AMOLED DotDisplay, Redmi Note 10 Pro пружа угодно алл-ароунд корисничко искуство. Елегантан и издржљив, опремљен Corning® Gorilla® Glass 5 стаклом с предње стране које га штити од огреботина и оштећења, доступан је у 3 боје које ће вас оставити без даха – Onyx Gray, Glacier Blue и Gradient Bronze.

Када је реч о перформансама, Redmi Note 10 Pro уистину обара с ногу. Опремљен је једним од најснажнијих 4G процесора на тржишту Qualcomm® Snapdragon ™ ️ 732G. Идеалан за гејмере и стримере, овај паметни телефон који нуди врхунске перформансе и малу потрошњу енергије, иMPресиван звучни систем са двоструким звучницима, пружа оптимално on-the-go искуство гледања. Захваљујући батерији од 5.020 мAh (тyп) и напредном брзом пуњењу од 33W, уређај је брзо спреман за поновно коришћење. 

Redmi Note 10 пружа оптимално искуство гледања са 6,43-инчним AMOLED DotDisplay-ом. Као и Redmi Note 10 Pro, уређај долази са неприметним редизајном и ажурирањима, укључујући Аrc бочни сензор отиска прста, брзо пуњење од 33W, светлосни сензор од 360 степени и импресивне двоструке звучнике.

Redmi Note 10 спреман је да забележи све животне тренутке са својим четвороструким камерама које се састоје од камере ултра широког угла од 8MP за групне снимке, макро камере од 2MP за крупне планове и сензор дубине од 2MP за портрете. Redmi Note 10 опремљен је главном камером од 48 MP која нимало не заостаје када је у питању снимање импресивних фотографија. Redmi Note 10 опремљен је Про time-lapse функцијама, што представља додатак претходним успореним снимцима, ноћном начину рада и стандардним time-lapse функцијама.

Redmi Note 10 опремљен брзим и лепим свакодневним процесором који ће вас с лакоћом пратити током свих ваших дневних коришћења уређаја захваљујући потпуно новом Qualcomm® Snapdragon ™ 678 процесору.

Redmi Note 10 Pro и Redmi Note 10 ће бити у продаји од 31.3.2021 у Мi Store радњама и код овлашћених партнера.

Redmi Note 10 Pro ће бити доступан по цени од 34,999RSD за 6GB+64GB меморијску варијанту, 37,999RSD за 6GB+128GB меморијску варијанту и 41,999RSD за 8GB+128GB меморијску варијанту. 

Redmi Note 10 ће бити доступан по цени од 24,999RSD за 4GB+64GB меморијску варијанту и 27,999RSD за 4GB+128GB меморијску варијанту. 

Одрицање одговорности:

 * Износ се израчунава на основу укупних доступних промоција, попуста на производе и ваучера за попусте током Ми Фан Фестивала 2021. на свим званичним овлашћеним каналима широм света и зависи од доступности и времена активности различитих тржишта. 
**Продајни партнери за Ми Фан Фестивал 2021. се разликују од тржиша до тржишта. За доступност продаје погледајте локалне информације.
***Верзија на Индонежанском тржишту дизајнирана је са налепницом са темама Ми Фан Фестивала на полеђини и без слике Mi Bunny астронаута на предњој страни.

Xiaomi представио нови “Alive” бренд идентитет! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА