Најновије

АДВОКАТ ТОМА ФИЛА ТВРДИ: За изручење Милошевића узели 50 милиона долара!

Адвокат Тома Фила тврди да су покојни премијер Зоран Ђинђић и његови најближи сарадници 2001. године од Американаца добили 50 милиона долара у кешу за хапшење Слободана Милошевића и његово изручење Хашком суду!

Тома Фила. (Фото: Јутјуб)

Фила каже да контроверзна ТВ серија "Породица", која је емитована на РТС, управо има задатак да сакрије ту страшну истину и да покуша да наметне лаж као истину!

Јуде и председник

Наш саговорник наглашава да су после хапшења Слободана Милошевића 31. марта 2001. у медијима затрпани и сакривени сви докази о "продаји председника"!?!

- Па Американци су јавно рекли да ако Милошевића не ухапсе до 31. марта, српска власт неће добити 50 милиона долара! То је објављено на телевизији, али је све касније избрисано и затрпано, да се не би открила мафијашка суштина операције хапшења председника државе. Том операцијом руководили су Американци, а Ђинђић, Чеда, Легија и сви остали били су само извршиоци прљавих радова - прича Фила, који каже да је Милошевић ухапшен на превару, што је посебан скандал и срамота!

- Тадашња Ђинђићева влада ухапсила је Милошевића на преваран начин, са писаним државном гаранцијом да га не хапсе због изручења Хагу и да никада неће бити изручен ниједном другом међународном суду. А онда су га, бедници, продали за 50 милиона долара! Одговорно то тврдим! - категоричан је Фила, који каже да ће се срамота из 2001. године памтити заувек.

- Јуде су издале Христа, а историја ће забележити срамоту да је Србија једина земља која је страном суду изручила свог председника - наглашава Фила.

Легија: Пет милиона

И док нико од учесника акције хапшења Милошевића није јуче хтео да говори о овим тврдњама Томе Филе, посредну потврду његових речи нашли смо у интервјуу Милорада Улемека Легије из 2016. године. Улемек, бивши командант ЈСО који је осуђен за убиство премијера Зорана Ђинђића, тада је из затвора за недељник "Експрес" рекао је да је у време хапшења Милошевића 2001. намерно пуштена информација према којој су Милошевића хапсили припадници "земунског клана", јер је то био једини начин да се наплати милионска уцена од САД.

- Информација да је у хапшењу учествовао "земунски клан" класична је подметачина, која је смишљена много раније. Једино тако су могли да узму новац за Милошевића, односно пет милиона долара, који је даван за његово хапшење. Да су га ухапсили државни органи, онда не би могле паре да се узму. Зато је пуштена та прича о "земунцима" - рекао је тада Легија.

Медојевић очитао лекцију Милу Ђукановићу! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА