Најновије

КРИСТИЈАН СЕ ОГОЛИО ДО КОСКЕ: Признао све о браку са Иваном, а шта је испричао о Кристини и супрузи Данијели ће вас шокирати (ВИДЕО)

У наредном видео-прилогу у емисији ,,Гледање снимака" задругари су имали прилике да виде разговор Криситјана Голубовића и Милана Јанковића Чорбе о његовом браку са супругом Иваном коју је јавно преварио са љубавницом Кристином Спалевић.

Кристијан (Фото: Јутјуб)

Ја не волим те исповести сад му није добро, мени то буде смешно, ја сам то рекла Кристијану како мени изгледа, не може сад он нешто идеално да пребаци у то сад му је било тешко. Он је мене разочарао, нисам то очекивала од њега да буде шести у бруку бракоразводника, ја разумем да се то ради приватно, али он ме је дотукао. Он меми изгледа сад као мало дете, али она жена је таква, па је таква. Не може наћи у свакој особи ко је његов тип, он није задовољан ни сада, њему се срце цепа због других ствари. Имала сам ја разговор са њим, ја знам да је њему Ивана велика љубав. Теби је Ивана икона, не можеш да ме убедиш у супротно, ако грешим, реци ми да сам кретен, пљуни ме. Ја не могу то да прихватим и довиђења - поручила је Надица.

Кристијан је сам, он је свестан на какав је начин то урадио. Само ми није јасно да су људи разумели Кристијана, швалер је, мој муж је исти био такав, као Надица, он најбоље ствари је испричао о супрузи и прича Чорби који му је пријатељ, човек је имао потребу, он не оправдава овде себе, само му је дошло да каже из душе, није дошао мени да прича, него Чорби! Ја сматрам да је горе то што си ти трпела и прелазила, из онога што сам ја чула, било је много горе, па си прелазила. Он није могао да се одупре, сматрам и да оно из хотела и ово сада, није фолирање, од тренутка када је устао, он је признао! Дошао му је тај тренутак слабости, то што људи устају да кажу чисто да би рекли, то окачите мачку о реп. Сам он зна, тешко му је, хоће и да прича, најлепше могуће да покажеш јесте да све што си урадио, осећаш се тако што си урадио, за разлику од неких што су у приватном животу урадили много горе - рекла је Матора.

Ја од Кристијана Голубовића нисам очекивала, ето, познајем га преко видео снимка, шта?! Не треба то да ради, разумем да му се срце цепа, јер је повредио! Он је запамтио моје речи да се месо откида од болова - провоцирала је Надица.

Мени притисак може овде само Надица да подигне. Изјадао се човек свом пријатељу, леже му те ствари на срцу, као Милоша Бојанића да слушам у овој Надици. Тај застарео принцип, који нема утемељење у сопственом животу, ја не знам ко слуша те глупости које Надица прича. Кад се ухвати за ово, не знам... Што се мене тиче, ја ћу рећи оно што мислим, а не шта очекују уцвељење жене и мужеви. Ово што је Кристијан изнео, рекао је пријатељу, ниједну ружну реч није рекао о жени, човек има право да се не осећа лепо, такође има право да каже да има проблема, као што неко каже да има проблем са родитељима, бабом, дечком... Не постоје особе које немају проблеме у некој врсти односа. Он је говорио да га боли то, то и то. Нисам неко ко мисли да треба остајати са неким целог живота, само зарад деце. Деца нису срећна, када родитељи нису срећни - рекао је Ђедовић.

Ја хоћу да кажем да сам рекао њему делић оно што сви моји пријатеји и другови и комшије знају. Не постоји један човек који је знао мене и Ивану, који није рекао ,,Докле ћеш ово да трпиш", ја бих оставио давних дана. Ја све оно што сам имао, авантурама, проведене године на робијама, да бих сторио, све то сам хтео да надокнадим са Вером и Иваном, али је кратко трајало, а Ивани је тада једино било важно да не будем швалер. Међутим, касније сам видео да јој смета и ово, и оно, ја не могу њој да кажем када она мене пита ко ми је тај пријатељ, ја не могу њој да кажем оно што јој одговарам. Ја не могу да јој кажем да је он пуцао у човека за мене, и да ће урадити опет. Ја кажем да је то клинац из краја, да имитира мене, волео би да буде ја, ја га потценим у њеним очима, и онда га и она гледа тако. Свака трећа реч јој је била њено дете, не наше дете. Ја не живим за себе, ја живим за Ивану и за дете. Ту је и Лазар, али опет кажем ту и Лазар... Звала ме је старлетан... Она је нежна као срна, јако је крхка, ја сам је такву и истетовирао, са таквом сликом ћу да одем у гроб. Мука је ме мучила, имао сам први пут најчистије створење, а она никако да ме испрати, никад ми није дунула ветар у леђа. Када сам у шаи у неко недело у иностранство и рекао сам јој да ћу да уђем у једну кућу, ако неко наиђе, да баци грудву, то ће бити знак да неко иде. Није ни знала шта ради, поделила је нешто са мном, схватила је да мени не треба нико у животу... Мене неки делићи са Кристином ме подсећају на неке друге жене, а неке ствари са Иваном ме не подсећају ни на једну! А са Данијелом сам лудовао овако... - испричао је Кристијан.

Испливало тајно писмо које је Јањуш написао Маји. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА