Најновије

КРИВОКАПИЋЕВ КАБИНЕТ ПРЕТИ ЂУКАНОВИЋУ: Сносићете последице подстицања екстремизма

Ако председник државе Мило Ђукановић настави са ратнохушкачком реториком, преузеће одговорност за све последице које могу настати подстицањем на екстремизам, саопштено је из кабинета премијера Црне Горе Здравка Кривокапића.

Кривокапић и Ђукановић (Илустрација: Влада ЦГ)


Из Кабинета председника Владе реаговали су на саопштење шефа Кабинета председника државе Миодрага Радовића, који је синоћ саопштио да ће се, ако то буде потребно, "гинути да би сачували Црну Гору од отворених великосрпских насртаја".

"Колика неозбиљност влада у опозиционом ДПС-у најбоље говори чињеница да су се у реду незрелих реакција поређали сви, од шефа партије, организације, па до шефа Кабинета, који понављају потрошену причу. Колико је утемељена и озбиљна ваша политика не бисмо трошили вријеме. О томе су се јасно изјаснили грађани", саопштио је Кривокапићев кабинет.

Оно што забрињава, како су истакли, "јесте најава државног удара, односно неуставно дјеловање предсједника ДПС-а".

"Управо ваше дјеловање је и данас највећа опасност за демократски развој, стабилност и мир у Црној Гори. Дакле, умјесто демагошке мантре о угрожености државе, одговорите јавности оно што заслужује пажњу. Понављамо, на који начин и са ким предсједник ДПС-а планира да руши актуелну Владу", питају из Кабинета премијера.

Позивају и на, како су рекли, озбиљност, те да речник прилагоде оквирима пристојности.

"Јер управо са ваше адресе стижу непримјерене квалификације, најава сулудих акција и опасних потеза. Стога, уколико Ваш шеф настави са ратнохушкачком реториком, преузеће одговорност за све посљедице које могу настати подстицањем на екстремизам", наводи се у реаговању Кабинета председника Владе.

О решењу за македонску цркву прочитајте ОВДЕ.

Извор: РТЦГ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА