Најновије

ШЕКЛЕР ЉУТ: Шта да кажем за Правду о делта соју, кад сте ме пљували!

Правда ме тако пљувала да ја не знам шта бих могао паметно да кажем за вас, после таквих претњи које сам добио, рекао је др Миланко Шеклер за портал Правда, кога смо пронашли у Ветеринарском институту Краљево, са покушајем да добијемо нешто више информација о делта соју вируса корона.

Др Миланко Шеклер (фото: Јутјуб)

Упитан на какво пљување и претње мисли, он је рекао да су га заболели коментари попут “ветеринар, кокошар”, као и “псовке и увреде” које је прочитао.

- То је било катастрофа – казао је Шеклер.

На питање да ли говори о коментарима испод текста, које пишу читаоци, он је рекао да мисли и на то.

- Звали су ме неки пријатељи, питали да ли треба да интервенишу, рекао сам да не треба – додао је Шеклер. 

Он је ипак помирљивим тоном рекао да су ова два случаја делта соја корона вируса откривена случајно, јер се ради о двоје људи који су се вратили из Русије у Краљево, али да се даљим секвенцирањем овог соја вируса бави Медицински факултет у Београду.

Иначе, пронашли смо спорни чланак Правде који можете погледати ОВДЕ.Читав текст је пренет са сајта РТС-а, а наслов који је дат на Правди јесте доста оштар и критички постављен, али не садржи ни претње ни увреде према др Шеклеру. Наслов је извучен као закључак из самог текста и видеа који је објавио РТС. Тачно је да постоји помињање речи “ветеринар” на самом почетку наслова на Правди, али то је нешто што је сам др Шеклер рекао у својој изјави за РТС. Казао је: “ја као ветеринар ово причам...”, што можете прочитати у тексту и чути на видео снимку његовог гостовања који је инкорпориран у чланак. Реч “кокошар”, као ни псовке и увреде не постоје нигде ни у тексту нити у опреми текста објављеног на порталу Правда.

С тим у вези, Правда жели да се огради од свих могућих претњи и увредљивих коментара који стоје испод тог или овог или било ког другог чланка. Дакле, критика – да, претње и увреде – никако. Молимо читаоце да то поштују и своје коментаре ускладе са таквим ставом.

А др Кон је признао да нам Индијци уносе делта сој, о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Правда, Н. Б.

 

 

 

 

 

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА