Најновије

"ОВО ЈЕ НАСТАВАК АГРЕСИЈЕ НАТО ПАКТА": Славни командант са Кошара послао моћну поруку Веслију Кларку пред долазак на КиМ

Пензионисани заменик команданта 53. граничног батаљона Драгутин Димчевски рекао је да је долазак бившег команданта НАТО генерала Веслија Кларка на КиМ, где би требало да преузме и улогу саветника у КБС, наставак агресије коју је тај савез извршио на СРЈ пре 22 године.

Весли Кларк. (Фото: Јутјуб)

Димчевски каже да је НАТО агресија на Југославију била "злочин над злочинима" и да бомбардовање кроз оболевање војника који су стајали на бранику отаџбине и данас односи своје жртве.

- Долазак Веслија Кларка на Косово је наставак НАТО агресије од пре 22 године. НАТО агресија на СР Југославију је злочин над злочинима који и данас односи своје жртве. Мени јако тешко пада губитак сабораца који данас обољевају од рака и леукемије. За собом хероји остављају породице и све нас да их чувамо и сећамо их се са љубављу и поносом. Никада нисам могао да назовем НАТО агресију на Југославију називом који се, чак и у Србији, користио до пре неколико година - "Милосрдни анђео". Злочин у коме је наша земља уништена, у којој је уништена наша индустрија, путеви, наставља се кроз овај непријатељски гест - рекао је Димчевски.

Од доласка Александра Вучића на место председника Србије, према речима Димчевског, глас војника који су бранили своју отаџбину може да се чује и да им се бар на тај начин од почаст и признање.

- Годинама нисмо имали коме да кажемо шта смо преживели. Ствари које су прећуткиване и гуране под тепих сада полако почињу да излазе на видело. Свесни смо да не можемо да очекујемо нагле и брзе промене и да је потребно време и стрпљење. Верујем да су тужбе против НАТО агресора важне и неопходне. Сада се све више појединаца јавља са страшним последицама овог злочина. То је веома важно због истине која кад-тад изађе на видело - каже Димчевски који је иначе недавно одликован Орденом белог орла.

Стивен Мајер о америчком налогу за регион! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Косово онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА