Најновије

МЕДОЈЕВИЋ: Нова или техничка влада,свакако без Кривокапића

Представници парламентарних странака које чине владајућу већину у Црној Гори, данас ће у парламенту одржати други круг разговора о кризи власти.Један од лидера Демократског фронта (ДФ) Небојша Медојевић изјавио је да та странка не одустаје од почетних захтева да се направи или нова или влада изборног поверења, у оба случаја без премијера Здравка Кривокапића.

Небојша Медојевић (Фото: Јутјуб)

Медојевић је за Побједу рекао да ће ДФ присуствовати данашњем састанку, али да неће одустати од захтева.

"Што се нас тиче, једини смо изашли са јасним ставовима - да не подржавамо Владу Здравка Кривокапића, да он има подршку само 14 посланика. Мислимо да је најбоље решење нова влада у оквиру исте већине или, уколико то није могуће, да се направи влада изборног поверења и да се очисте бирачки спискови, промени менаџмент у Јавном сервису и именује нестраначки, професионални главни тужилац који би процесуирао евентуалне изборне неправилности и да се иде на изборе", рекао је Медојевић.

На питање како види даљи развој ситуације, имајући у виду да су из Демократске Црне Горе и из УРА саопштили да је Кривокапић за њих премијер, Медојевић је одговорио да је УРА већ гласала за смену министра са ДПС-ом.

"Скоро да нема никакве разлике између политике и приоритета између ДПС-а, Кривокапића, Демократа и УРА - то после шест месеци постаје јасно. Тешко је очекивати неки договор од Демократа и УРА који би био прихватљив за ДФ", рекао је Медојевић.

Шта су о НАТО пакту рекли генерали из Србије и Сирије, погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА