Најновије

"Видео сам Беливука код Вучића на тераси" (ВИДЕО)

Нико не пита председника ове државе кад се појави негде "чекајте председниче, како је то могуће да сте ви сада до те мере кивни на Беливука, а до јуче вам је он растурао демонстрације које су против вас". Како је то могуће? Шта се ту преко ноћи догодило? Ја сам лично прошао поред Веље Беливука и видео га како седи на тераси Председништва. Ја лично - каже редитељ и потпредседник Народне странке Синиша Ковачевић.

Александар Вучић (Фото: Председништво Србије)

Ковачевић је рекао и да је за ову тврдњу спреман да иде и на "чувени полиграф".

- Наравно. Да га нису толико издевалвирали и толико избрукали ту машину која служи само као испомоћ у истрази, никако као судски релевантно средство, наравно да бих отишао - рекао је он.

- Јесте ли ви свесни да нико од лидера опозиционе сцене не може да привири на РТС, ни на једну локалну телевизију? А да ово што се зове председник и ови сателити око председника тамо имају своје гардеробе, своје шминкернице, своје сакое које не носе кући него им висе тамо на Хепију, Пинку... То је основни проблем.

Он је упитао и како да "ако имате могућност да своје политичке, моралне и економске ставове саопштите у бирцузу у Крагујевцу за два спојена стола, уместо да вам се да могућност да то кажете преко телевизије - како онда очекујете да опозиција успе да убеди одређену врсту и групу људи да буду гласнији"?

О инвестиционим бајкама за одрасле прочитајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА