Најновије

ША ОБЈАВИО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Речи кидају душу! (ФОТО)

Ненад Алесић Ша огласио се на друштвеним мрежама и објавио опроштајно писмо Тари Симов, након што су раскинули везу започету у ријалитију "Задруга".

Ша (Фото: Јутјуб)

Мало потом обрисао је објаву, а исту вам преносимо у целости.

- Још једна дуга ноћ, гледам ружне инста приче, дође ми да јако вичем, ал' никад више. Све тише у себи твоје име изговарам, ћутим, склапам очи, не проговарам. Прогањам себе и тражим мир дубоко негде. Кретен, теби се ј**е за мене. Гледаш само себе, ја само тебе. Увек се с**бем што волим погрешне, грешне, изнова правим грешке. Тако јесте кад даш 100 посто себе - навео је на почетку репер.

- Тебе чува ноћ и са другима луташ, пушташ друге у живот. За тебе боли их к**ац, ал' овог пута излазим из твог филма, умире твој главни јунак. Кажу ми да пратим сваки знак поред пута, то радим овог јутра, убрзано дишем. Обећавам да последњи пут на тебе мислим. Последњи пут о теби пишем, сад путуј где ти је воља, покажи свима како си најгора - додао је он кроз стихове.

- Препусти се свакој ноћи, препусти се новој невољи. Признала си да ме ниси волела, да и даље ме не волиш, и памти - нисам љут, желим ти срећан пут. И не желим никад да патиш, али добро упамти, ова будала неће бити ту када пожелиш да се вратиш - закључује Ненад.

Бритни Спирс се опет скинула. Више погледајте ОВДЕ.

Извор: Еспресо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА