Најновије

Вучевић поднео кривичну пријаву против председника Вучића!

Потпредседник Српске народне странке (СНС) Милош Вучевић поднео је кривичну пријаву против лидера те партије и председника Србије Александра Вучића поводом оптужби криминалног клана Вељка Беливука и његових сарадника и лажи њима блиских тајкунских политичара и њихових медија.

Милош Вучевић (Фото: Јутјуб)

- Докази које смо приложили су врло јасни. Навели смо све медије који су проткелих дана писали. Ја верујем у правосудни систем наше државе. Нека се утвде све чињенице. Нека тужилаштво утврди ко је шта урадио - рекао је Вучевић и навео да ће на овај начин бити откривено све о клану Беливук-Миљковић.

Вучевић је рекао и како је његово право да наведе доказе на основу којих је саставио кривичну пријаву, а осим против Александра Вучића, Вучевић је привичну пријаву поднео и против Александра Вулина.

- Моје право је да наведем доказе на основу којих сам на конципирао кривични пријаву коју сам поднео. Тужилаштво је једино које има право да поднесе ту квалификацију. Ја сам поднео кривичну пријаву против Александра Вучића и Александра Вулина. Конципирамо кривичу пријаву као иницијални акт да се открије има ли везе највишег државног врха са кланом Беливука - каже Вучевић.

Вучевић је, додаје, кривичну пријаву конципирао на освну информација које је чуо у медијима, међу којима је навео Нову С, Н1, Крик, БИРН, као и један портал из Хрватске.

- О томе се мора расправљати пред државним судским органима. Ми смо навели доказе из којих смо дефинисали кривичну пријаву, а то на који ће начин она бити дефинисана је на Тужилаштву. Навели смо Крик, БИРН, Нову С, Н1, један хрватски портал и конференцију Драгана Ђиласа и све оно што су они причали - рекао је Вучевић и додао да је оптужница конципирана на основу онога што су поједнини медији наводили.

Вучевић је, додаје, кривичну пријаву конципирао на освну информација које је чуо у медијима, међу којима је навео Нову С, Н1, Крик, БИРН, као и један портал из Хрватске.

- Ми смо навели доказе из којих смо дефинисали кривичну пријаву, а то на који ће начин она бити дефинисана је на Тужилаштву. Навели смо Крик, БИРН, Нову С, Н1, један хрватски портал и конференцију Драгана Ђиласа и све оно што су они причали - рекао је Вучевић.

- Могло је Тужилаштво и само да крене у тај процес, ја не могу да одговарам у име Тужилаштва. Морате разумети да неке предистражне радње нису доступне јавности док то Тужилаштво не објави. Не видим нервозу од оних који тврде да је ово ноторна истина. Мариника Тепић тврди да има неке снимке, ово је идеална прилика за њу да то покаже - каже Вучевић.

- Када сам предао кривичну пријаву за Јовањицу тада је било напада на мене јер су назвали ту кривичну пријаву лажном. Исто је била нервоза и тада код лидера опозиције. Ја сам поносан што је Александар Вучић спреман на сарадњу. Људи, ми имамо напад на државно руководство - додао је Вучевић.

Нападнут амерички конвој. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Пинк
 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА