Најновије

МИЛОГОРЦИ ПОНОВО НАПАДАЈУ БОЖОВИЋА! Српски амбасадор на мети црногорских националиста

Владимир Божовић, амбасадор Србије у Црној Гори кога је режим Мила Ђукановића прогласио за непожељну особу у Црној Гори, поново се нашао на мети црногорских националиста

Владимир Божовић. (Фото: Јутјуб)

Грађанска иницијатива "21. мај" позвала је надлежно државно тужилаштво да провери да ли у радњама Божовића има кривичног дела "лажно представљање", по члану 383 Кривичног законика, или било којег другог кривичног дела која се гони по службеној дужности.

Подсећају да одлука Владе, која је Божовића, 28. новембра 2020. године прогласила "персоном нон грата" до данас није мењана, нити је повучена.

- На сајту Министарства иностраних послова Србије, рубрика Амбасада у Подгорици, пре три дана, 4. августа објављен је ауторски текст Божовића који је потписао као "амбасадор Републике Србије у Црној Гори". Његов ауторски текст, са том титулом, пренели су и неки медији у Црној Гори.

- Грађанска иницијатива "21. мај" тужилаштву је доставила доказе и предложила саслушање пријављеног физичког лица Владимира Божовића, као и актуленог министра вањских послова у Влади Црне Горе Ђорђа Радуловића као и службених лица претходне 41. Владе Црне Горе, председника Владе Душка Марковића и министра вањских послова др Срђана Дармановића - закључује се у саопштењу.

Северна Кореја наставила да развија нуклеарни и ракетни програм! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА