Најновије

БРУКА ДОКТОРСКЕ ПРОФЕСИЈЕ: Доктор из Сремске Митровице дискриминише невакцинисане - грађани траже да буде отпуштен!

Ако је веровати фотографији која кружи друштвеним мрежама, један лекар из Сремске Митровице је на улазу у клинику за очне болести написао да неће прегледати пацијенте који немају доказ да су негативни на корону или да су вакцинисани да би заштитио здравље свих у болници и иронично додао да они који одбијају вакцину вероватно знају све, па и офталмологију.

Обавештење (Фото: Твитер принтскрин)

Наиме, како стоји у обавештењу закаченом испред очне амбуланте болнице у Сремској Митровици, пацијенти који долазе на преглед морају да имају доказ о вакцини или ревакцини или негативан ПЦР или брзи тест на корону.

Своју одлуку доктор је објаснио и следећим речима:

„Ово је моја одлука – да бих заштитио здравље пацијената који чекају на преглед у чекаониоци, здравље запослених и своје здравље од неодговорних особа које не желе да се вакцинишу. Уосталом, особе које не желе да се вакцинишу разумеју се у вакцине боље од светских научника, знају све о светској завери, тако да се вероватно разумеју и у офталмологију.“

Оваква реакција одмах је добила негативне коментаре пацијената и грађана. У коментарима на друштвеним мрежама се тражи отказ за дискриминатора, док други кажу да плата треба да му буде умањена за више од 50 посто јер више од 50 посто грађана одбија да се вакцинише и да није уреду да овакав човек прима пуну плату када и невакцинисани пуне здравствени фонд. 

Да ли ће се огласити и Министарство здравља и казнити помахниталох офтамолога остаје да се види.

Вучић преко Северине напао патријарха Порфирија јер је издао њега и Мила у ЦГ! Више о томе ОВДЕ.

Извор: Правда/Нова С

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА