Најновије

ХИТ: Грађани показали шта мисле о Весићу (ВИДЕО)

На друштвеним мрежама данас је почео да кружи видео снимак покретне канцеларије заменика градоначелника Београда, Горана Весића, у облику мобилног јавног тоалета постављеног на камион, чиме су грађани на поспрдан начин изразили револт због очигледног примера корупције у случају набавке комби возила које Весић користи као "покретну канцеларију" у предизборне сврхе, а које је представио као поклон пријатеља.

Горан Весић (Фото: Јутјуб)

Грађане Београда је јутрос по суморном јесењем дану насмејала покретна канцеларија Горана Весића у облику јавног тоалета, као реакција на заменикове покушаје да се алтернативним методама приближи јавности уочи предстојећих градских избора.

Добивши јаку конкуренцију у виду Александра Шапића и Ане Брнабић, Весић води одсудну битку да задржи позиције најмоћнијег човека престонице после Александра Вучића. У ту сврху, он је набавио комби возило, које је представио као поклон пријатеља Немање Алексића, којим обилази насеља у главном граду и разговара, наводно, о проблемима које тиште Београђане. Наравно, у комбију се налази и слика Весићевог бога и идола, којем се клања и у чије име ради, Александра Вучића.

Међутим, стручна јавност и организације које се баве спречавањем корупције, оценили су набавку овог возила као пример незаконитости у раду, јер је поклон повезан са вршењем јавне функције.

Овом пародијом на читав случај, непознати организатори су показали шта грађани престонице мисле о политици Весића, која личи на покретни тоалет у који се улази да се олакша након гомиле лажних обећања, примера нестручности, неукуса и криминала скопчаних са радом градских отаца.

Ко је на челу концентрационог логора Србија, сазнајте ОВДЕ.

Извор: Директно.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА