Најновије

"ОН ЈЕ СВОЈЕ ЗАВРШИО ХТЕО ТО ИЛИ НЕ!" Ђукановић прети уједињена опозиција

Да ли је ово пад црногорског председника Мила Ђукановића?

Милои Ђукановић. (Фото: Јутјуб, Војска Црне Горе)

Један од лидера новоформираног покрета Европа сад, која ће, заједно са странкама старе парламентарне већине формирати власт у Подгорици, Јаков Милатовић позвао је да и у осталим општинама странке покажу ширину и власт формирају са Демократским фронтом, Демократама и Грађанским покретом УРА.

Гостујући у емисији Начисто ТВ Вијести, Милатовић је казао да је видео и закључао да је Демократски фронт (ДФ) партија која жели да види Црну Гору као пуноправног члана Европске уније (ЕУ) и која поштује све њене међународне обавезе.

Исакао је и да од коалиција која су победилие на локалним изборима очекује иницијативу да Скупштина Црне Горе себи скрати мандат и да се иде на ванредне парламентане изборе.

Он је рекао да су и УРА и СНП кажњене на локалним изборима одржаним у Црној Гори 23. октобра због нерационалних поступака и коалирања са ДПС.

Говорећи о председничким изборима, који ће бити одржани наредне године, Милатовић је рекао да не сумња да би његов страначки колега и лидер Покрета Европа сад, Милојко Спајић био јако популаран председнички кандидат.

- Мислим да би господину Спајићу пуно више одговарала функција председника, потпредседника владе или неког министра. Не искључујем да ће Спајић бити противкандидат Милу Ђукановићу - рекао је Милатовић.

Сматра невачним да ли ће се Ђукановић кандидовати поново за председника Црне Горе, јер, како истиче, "свакако ће изгубити".

"Најважније је да заједно пронађемо неке добре кандидате или доброг кандидата који ће обједињавати интересе свих грађана", рекао је Милатовић.

Додао је да мисли да је битније ко ће бити кандидат осталих партија јер ће од тог профила завистити будући председнички мандат.

Снимак предаје украјинске војске погледајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА